Greiti varškės blynai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Greiti varškės blynai
Greiti varškės blynai
Greiti varškės blynai
Autorius apie receptą: Ir vėl blynai? O taip. Ir kažkaip dar jie mums visai neatsibodo, gal dėl to, kad kasdien vis kitokie. Šiandien kepiau blynus su varške. Ir vėl blynai? O taip. Ir kažkaip dar jie mums visai neatsibodo, gal dėl to, kad kasdien vis kitokie. Šiandien kepiau blynus su varške. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
350 mililitrų kvietinių miltų
300 gramų varškės
150 mililitrų pieno
2 vienetai kiaušinių
3 šaukštai cukraus
3 šaukštai sviesto (tirpinto)
1 žiupsnelis druskos
pagal poreikį aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kiaušinių trynius atskiriame nuo baltymo. Trynius išsukame su cukrumi.
2.
Varškę pertriname per sietelį. Į trynių masę beriame varškę, miltus, pilame pieną ir tirpintą sviestą. Išmaišome.
3.
Baltymus išplakame su druska iki standžių putų ir įmaišome į blynų tešlą.
4.
Keptuvėje gerai įkaitiname aliejų ir kepame blynus iš abiejų pusių, kol iškeps ir gražiai apskrus. Valgėme su šaldytomis uogomis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital