Greiti tinginių čeburekai su tortilijomis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Tinginių čeburekai
Autorius apie receptą: Visiškas tinginių receptas, kai nori čia ir dabar. Labai patiko! Visiškas tinginių receptas, kai nori čia ir dabar. Labai patiko! Simona, Balta lėkštė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
320 gramų tortilijų (apytikriai, 1 pakuotės)
Įdarui:
500 gramų maltos mėsos
1 vienetas svogūnų
100 mililitrų kefyro
1 vienetas kiaušinių
1 žiupsnelis džiovintas mairūnas
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
1 žiupsnelis druskos
Kepimui:
500 mililitrų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Įdarui svogūną smulkiai supjaustyti.
2.
Maltą mėsą išminkyti su svogūnu, kiaušiniu, mairūnu, druska, pipirais, kefyru.
3.
Ant tortilijos dėti mėsos įdaro (ant pusės lapo), kraštelius suvilgyti vandeniu. Užlenkti, prispausti kraštus su šakute.
4.
Keptuvėje įkaitinti aliejų. Kepti čeburekus iš abiejų pusių, kol iškeps ir gražiai apskrus.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital