Greiti tinginių beliašai - be kiaušinių ir minkymo

AUTORIUS:
Lina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Greiti beliašai
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Dažnai kepdavau tikruosius beliašus, o kartą išbandžius šiuos, prie klasikinio recepto ir nebegrįžau. Darbo nepalyginamai mažiau, o skonis net geresnis - tešla lengvesnė, Dažnai kepdavau tikruosius beliašus, o kartą išbandžius šiuos, prie klasikinio recepto ir nebegrįžau. Darbo nepalyginamai mažiau, o skonis net geresnis - tešla lengvesnė, puresnė ir ne tokia riebi. Šį receptą kadaise nusirašiau iš tinklaraščio, deja, tai buvo taip seniai, kad nebepamenu, kokio. Taip paruošti "beliašai" sultingi ir labai skanūs! (...daugiau) Lina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Tešlai:
400 mililitrų kefyro
250 gramų miltų
1 šaukštelis cukraus
0.5 šaukštelio druskos
0.5 šaukštelio sodos
Įdarui:
300 gramų faršo (naudoju kiaulienos)
1 vienetas svogūnų
1 pundelis svogūnų laiškų
2 skiltelės česnako
0.5 šaukštelio maltų juodųjų pipirų
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kefyrą truputį pašildyti ar tiesiog palikti kelioms valandoms kambario temperatūroje. Suberti sodą ir palikti 10 minučių pastovėti. Berti druską, cukrų, miltus ir išmaišyti.
2.
Įdarui faršą išmaišyti su smulkintais svogūnais, česnakais, pipirais, smulkintais svogūnų laiškais.
3.
Keptuvėje iki vidutinės kaitros įkaitinti truputį aliejaus (daug nereikia).
4.
Šaukštą pamerkti į vandenį (kad nepriliptų tešla) ir į keptuvę dėti šaukštą tešlos. Tešlą šiek tiek paskleisti keptuvėje, į vidurį dėti šaukštelį faršo, palyginti paviršių, uždėti dar truputį faršo, ant viršaus dėti šiek tiek tešlos. Kai apkeps iš vienos pusės, apversti ir kepti, kol apskrus kita pusė.
AUTORIUS: Lina
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (2)
raimucka
2018-08-05 13:10
O faršą jau pakepintą dėti ar žalią(iškepa viduje???) ATSAKYTI
Lina
2018-08-05 21:09
Faršas žalias, iškepti spėja, tik, kaip ir rašiau recepte, reikia ant vidutinės kaitros kepti, tuomet kepa lėtai ir viskas kuo puikiausiai iškepa :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital