Greiti tinginių balandėliai puode

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Greiti tinginių balandėliai puode
Autorius apie receptą: Šis receptas sukurtas nuolat skubančioms moterims, mamoms, laiko neturinčioms studentėms ar prie puodų nenorinčioms stovėti merginoms. Šis patiekalas vienas Šis receptas sukurtas nuolat skubančioms moterims, mamoms, laiko neturinčioms studentėms ar prie puodų nenorinčioms stovėti merginoms. Šis patiekalas vienas paprasčiausiai pagaminamų, tačiau skoniu tikrai nenusileidžia tradiciniams balandėliams! (...daugiau) Jolanta, Zuikio receptai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Kukuliams:
500 mililitrų sultinio
400 gramų maltos kalakutienos (ar kitos mėgstamos mėsos)
400 gramų kopūstų (šviežio)
60 gramų ryžių (virtų)
200 gramų morkų
1 vienetas svogūnų
1 šaukštas aliejaus
pagal skonį druskos
Padažui:
25 gramai sviesto
1 šaukštas kvietinių miltų
2 šaukštai pomidorų padažo
2 šaukštai grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į dubenį dėti maltą mėsą, virtus ryžius, berti druską, išmaišyti. Iš paruoštos masės rankomis suformuoti norimo dydžio kukulius.⠀
2.
Morkas sutarkuoti burokine tarką, svogūną supjaustyti kubeliais, kopūstą susmulkinti.
3.
Į puodą įpilti aliejų ir pusę daržovių masės. Nustatyti vidutinę kaitrą, daržoves pamaišant kepti apie 1-2 minutes, kol šios susmegs. Tuomet užpilti stikline (maždaug 220 ml) sultinio.⠀
4.
Ant susmegusių daržovių sudėti suformuotus kukulius, uždėti likusias daržoves ir supilti likusį sultinį. Uždengti puodą dangčiu ir nuo tada, kai vanduo užvirs, troškinti apie 30 minučių.⠀
5.
Kai viskas išvirs, skystį nupilti į atskirą indą (jį reikės panaudoti padažui).
6.
Į keptuvę dėti sviestą, ištirpinti, berti miltus, pakepti iki kol pagels, tuomet supilti nupiltą skystį ir gerai išmaišyti, kad nesusidarytų gumulėlių.
7.
Padažui užvirus ir sutirštėjus, dėti pomidorų padažą, grietinę, išmaišyti ir dar pavirti iki minutės.
8.
Išvirusį padažą supilti ant kukulių ir daržovių. Gerai išmaišyti ir dar 1-2 minutes pavirti, kad padažas tolygiai pasiskirstytų.⠀
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital