Greiti šventiniai sumuštiniai su rūkytos žuvies užtepėle

AUTORIUS:
Virtuve_N ,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 14
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Greiti šventiniai sumuštiniai su rūkytos žuvies užtepėle
Autorius apie receptą: Kai norisi ko nors labai paprasto bei tradiciško - šios žavios brusketos yra būtent toks užkandis. Greitai pagaminamas iš visiems gerai pažįstamų produktų, tačiau Kai norisi ko nors labai paprasto bei tradiciško - šios žavios brusketos yra būtent toks užkandis. Greitai pagaminamas iš visiems gerai pažįstamų produktų, tačiau stebinantis sodriu skoniu. Tiesiog tobula idėja tiems, kas prieškalėdiniame bėgime dar tik dairosi nesudėtingų receptų švenčių stalui. (...daugiau) Virtuve_N
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 14
1 vienetas čiabatos (nedidelės arba prancūziško batono)
460 gramų karšto rūkymo jūros lydekos (arba kitos mėgstamos žuvies)
3 vienetai kiaušinių (kietai virtų)
1 vienetas saldžiosios paprikos
4 šaukštai majonezo
3 šaukštai petražolių (apytikriai)
2 šaukštai alyvuogių aliejaus (apytikriai)
1 šaukštelis dižono garstyčių
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Orkaitę įkaitiname iki 190 C laipsnių temperatūros.
2.
Čiabatą supjaustome riekelėmis, tuomet perpjauname pusiau, jei naudojate prancūzišką batoną, tiesiog supjaustykite riekelėmis. Jas sudedame ant kepimo popieriumi ištiestos kepimo formos, iš abiejų pusių aptepame alyvuogių aliejumi bei pabarstome druska.
3.
Kepame orkaitėje, kol gražiai apskrus, apie 5-7 minutes iš kiekvienos pusės. Ištraukiame bei leidžiame atvėsti ir sutvirtėti.
4.
Per tą laiką pašaliname žuvies odą ir kaulus. Sutriname žuvį šakute, o paskui dar gerai pasmulkiname peiliu.
5.
Labai smulkiai supjaustome virtus kiaušinius bei papriką, jei norite, daržovių skustuku nulupkite jos odelę. Smulkiai sukapojame petražoles.
6.
Didesniame indelyje gerai sumaišome žuvį, kiaušinius, papriką, majonezą, garstyčias, 2 šaukštus petražolių, pagal skonį pagardiname pipirais ir druska.
7.
Dėliojame žuvies-kiaušinių masę ant skrebučių, pabarstome likusiomis petražolėmis.
AUTORIUS: Virtuve_N
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital