Greiti sumuštiniai su faršu keptuvėje

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Karšti sumuštiniai su faršu keptuvėje
Karšti sumuštiniai su faršu keptuvėje
Karšti sumuštiniai su faršu keptuvėje
Autorius apie receptą: Labai buvo įdomu išbandyti sumuštinius iškepti keptuvėje, nes iš pirmo žvilgsnio atrodė, kad tokius sumuštinius pavyks iškepti tik orkaitėje. Labai buvo įdomu išbandyti sumuštinius iškepti keptuvėje, nes iš pirmo žvilgsnio atrodė, kad tokius sumuštinius pavyks iškepti tik orkaitėje. Edita, Oditėlės blogas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
8 riekelės batono
4 šaukštai faršo (naudojau kiaulienos ir jautienos)
2 šaukšteliai lydyto sūrelio (naudojau 23% riebumo)
1 žiupsnelis petražolių (šviežių)
1 žiupsnelis čiobrelių (šviežių)
pagal skonį druskos
pagal skonį juodųjų pipirų
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Faršą sumaišykite su lydytu sūreliu, petražolėm, čiobreliais, pagardinti druska ir pipirais.
2.
Imkite batono riekelę ir užtepkite nestorą sluoksnį paruošto faršo.
3.
Į keptuvę įpilkite šiek tiek aliejaus, kai įkais, dėkite riekeles faršu į apačią ir kepkite ant silpnos ugnies, kol gražiai paruduos. Apverskite ir paskrudinkite kitą pusę. Nepadauginkite aliejaus, nes viskas susigers ir sumuštiniai bus riebūs.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital