Sluoksniuotos tešlos vamzdeliai su varškės kremu

AUTORIUS:
Kamilė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Vamzdeliai su kremu
Autorius apie receptą: Labai skanūs ir nuo stalo išgaruoja tiesiog akimirksniu! Vietoje varškės kremo galima dėti ir kitokio mėgstamo, net tiesiog plaktos grietinėlės, prieš dedant kremą vidų Labai skanūs ir nuo stalo išgaruoja tiesiog akimirksniu! Vietoje varškės kremo galima dėti ir kitokio mėgstamo, net tiesiog plaktos grietinėlės, prieš dedant kremą vidų galima truputį aptepti uogiene. (...daugiau) Kamilė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
500 gramų sluoksniuotos tešlos
šiek tiek cukraus pudros
Įdarui:
250 gramų kreminės varškės
200 gramų kondensuoto pieno, saldinto
150 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kremui minkštą sviestą plakti elektriniu plakikliu iki purumo, apie 6 - 7 minutes. Po truputį įplakti kondensuotą pieną. Sudėti varškę ir išmaišyti, nebeplakti. Kremą dėti į šaldytuvą šiek tiek sustingti, kol keps vamzdeliai.
2.
Vamzdeliams galima naudoti specialias formeles, bet jei jų neturite, galima tiesiog gniaužant foliją suformuoti standžias tūbeles, o ant viršaus apsukti gabalėliu kepimo popieriaus (kad prie folijos nepriliptų tešla.
3.
Atitirpintą tešlą šiek tiek pakočioti ir pjaustyti ilgomis juostomis. Juostas sukti ant paruoštų formelių, sutvirtinant pradžią ir pabaigą (tiesiog pakišti po kita tešla ir paspausti, kad suliptų).
4.
Formeles sudėti į kepimo popieriumi išklotą skardą (jei pavyksta, galima pastatyti) ir kepti iki 200 C laipsnių tempetatūros įkaitintoje orkaitėje apie 12 - 15 minučių, kol apskrus. Kepant vis pavartyti, kad tolygiai apkeptų visos pusės. Jei pavyksta, formeles galima pastatyti vertikaliai, tuomet nereikės vartyti.
5.
Iškepusius vamzdelius išimti iš orkaitės ir palikti visiškai atvėsti, tik tuomet nuimti nuo formelių.
6.
Kremą sudėti į konditerinį maišelį ir įdaryti atvėsusius vamzdelius. Galima pabarstyti cukraus pudra. Skanaus!
AUTORIUS: Kamilė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
salotos, mišrainės
užkandžiai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital