Greiti sluoksniuotos tešlos pyragėliai su varške ir špinatais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Greiti sluoksniuotos tešlos pyragėliai su varške ir špinatais
Autorius apie receptą: Kvepiantys, traškūs ir gardūs kepiniai, kitaip jų pavadinti negaliu. Anksčiau dažnai tokius kepdavau, bet paskutiniu metu buvau apie juos pamiršusi, tad džiaugiuosi, kad viena Kvepiantys, traškūs ir gardūs kepiniai, kitaip jų pavadinti negaliu. Anksčiau dažnai tokius kepdavau, bet paskutiniu metu buvau apie juos pamiršusi, tad džiaugiuosi, kad viena miela mano draugė apie juos priminė, mat aš jai buvau davusi šį receptą ir jos šeima juos taip mėgsta, kad ji juos kepa vos ne kartą per savaitę.
Šis patiekalas labai tiks kaip pirmas patiekalas prieš šventinę vakarienę ar pietus, arba kaip lengvas ir greitas užkandis.
(...daugiau) Dangira, DuokDruskos.com
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
250 gramų sluoksniuotos tešlos
200 gramų varškės
2 vienetai kiaušinių
100 gramų šaldytų špinatų
3 šaukštai krapų
2 šaukštai kietojo sūrio (tarkuoto)
šiek tiek pipirų
Pabarstymui:
šiek tiek sezamo sėklų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Įkaitinkite orkaitę iki 170 C laipsnių.
2.
Špinatus atlaidinkite mikrobangų krosnelėje arba kambario temperatūroje. Rankomis gerai nuspauskite susikaupusį vandenįį. Jei špinatai nėra smulkinti, susmulkinkite peiliu. Dubenėlyje sumaišykite špinatus, varškę, krapus, parmezano sūrį ir vieną kiaušinį. Pagardinkite pipirais. Tikriausiai sūdyti nereikės, nes parmezanas atsineš sūrumo, bet patikrinti verta.
3.
Sluoksniuotą tešlą išvyniokite ir padalinkite į keturis trikampius. Į kiekvieną dėkite ketvirtadalį įdaro, sulenkte ir gerai užspauskite galiukus. Dėkite į kepimo pepieriumi išklotą kepimo skardą, patepkite lengvai plaktu kiaušiniu ir paberkite sezamo sėklomis.
4.
Kepkite įkaitintoje orkaitėje 17 - 20 minučių, kol gražiai pagels. Skanaukite vos ištraukus iš orkaitės, su salotomis.
Daugiau skanių ir patikrintų receptų galite rasti Dangiros knygoje "Prancūzijos virtuvė"
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (1)
Sandra
2017-03-20 17:12
Super skanu, tik aš dar į vidų truputį česnakėlio įdėjau, man kažkaip varškės ir špinatų derinys tiesiog prašosi česnako! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital