Greiti sluoksniuotos tešlos pyragėliai su rikota ir persikais

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė‎
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Greiti sluoksniuotos tešlos pyragėliai su rikota ir persikais
Greiti sluoksniuotos tešlos pyragėliai su rikota ir persikais
Greiti sluoksniuotos tešlos pyragėliai su rikota ir persikais
Greiti sluoksniuotos tešlos pyragėliai su rikota ir persikais
Greiti sluoksniuotos tešlos pyragėliai su rikota ir persikais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
300 gramų sluoksniuotos tešlos (3 lapelių)
300 gramų rikotos sūrio
6 vienetai konservuotų persikų (puselių)
1 šaukštelis cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Sluoksniuotą tešlą atitirpinti, lapelius perpjauti per pusę, kad būtų kvadratai. Juos įpjauti taip, kaip parodyta nuotraukoje.
2.
Rikotą sumaišyti su cukrumi, jeigu norite, galima pagardinti vaniliniu cukrumi.
3.
Į sluoksniuotos tešlos stačiakampių vidų dėti šaukštą rikotos, ant viršaus gražiai išdėlioti persikų puseles.
4.
Kepti 20 - 25 minutes 190 C laipsnių orkaitėje, kol tešla išsipūs ir pradės gražiai gelsti.
AUTORIUS: Anželika Stančikienė‎
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Vika
2019-08-24 00:28
Labai skanu ir lengva pasigaminti. ATSAKYTI
Erika
2017-07-16 14:28
Rikotos kremas tobulai dera su persikais ATSAKYTI
Raminta
2017-07-16 12:21
Labai gražus ir skanus desertukas ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital