Greiti sluoksniuotos tešlos pyragėliai su krabų lazdelėmis

AUTORIUS:
Rima
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
Video LaMaistas.lt redakcijos
Greiti sluoksniuotos tešlos pyragėliai su krabų lazdelėmis
Greiti sluoksniuotos tešlos pyragėliai su krabų lazdelėmis
Autorius apie receptą: Labai skanūs, pigūs ir lengvai pagaminami. Jeigu norite didesnių pyragėlių ir į juos sutalpinti dar daugiau įdaro, sluoksniuotą tešlą galite truputį pakočioti. Bet aš Labai skanūs, pigūs ir lengvai pagaminami. Jeigu norite didesnių pyragėlių ir į juos sutalpinti dar daugiau įdaro, sluoksniuotą tešlą galite truputį pakočioti. Bet aš paprastai nekočioju, nes taip ir greičiau, ir pyragiukai labiau išsipučia, gaunasi traškesni, puresni. Vietoje majonezo galite naudoti ir grietinę ar graikišką jogurtą, tik tada įdėkite truputį daugiau prieskonių, nes majonezas suteikia skonio stiprumo. (...daugiau) Rima
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
250 gramų sluoksniuotos tešlos (naudojau 3 lapelius)
100 gramų krabų lazdelių (naudojau Viči)
100 gramų varškės
1 vienetas kiaušinių
1 saujelė krapų
1.5 šaukšto majonezo
2 skiltelės česnako
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Krabų lazdeles ir krapus smulkiai supjaustome.
2.
Dubenyje sumaišome varškę, krabų lazdeles, krapus, smulkiai sukapotą arba išspaustą česnaką ir majonezą. Gerai išmaišome. Paragaujame, ar patinka skonis. Pagal skonį įdedame druskos ir pipirų. Galima pagardinti ir kitais mėgiamais prieskoniais.
3.
Sluoksniuotos tešlos lapelius perpjauname pusiau, kad gautųsi kvadratėliai. Jeigu norite didesnių pyragėlių ir į juos sutalpinti dar daugiau įdaro, prieš tai sluoksniuotą tešlą galite truputį pakočioti. Bet aš paprastai nekočioju, nes taip ir greičiau, ir pyragiukai labiau išsipučia, gaunasi traškesni, puresni.
4.
Į kvadratukų vidurį dedame po 2-3 šaukštus įdaro. Užlenkiame kraštą, kad gautųsi trikampiukai, ir krašus pirštais lengvai apspaudome bei užtvirtiname apspaudydami šakute (kaip parodyta žemiau esančiame video).
5.
Paruoštus pyragiukus dedame į kepimo popieriumi išklotą skardą. Pyragėlių viršų aptepame lengvai paplaktu kiaušiniu. Kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25-30 min (iki pyragėliai gražiai išsipūs ir viršus bus lengvai auksinės spalvos).
6.
Mėgaujamės! Pyragiukai labai skanūs ir karšti, ir atvėsę.
RECEPTO DRAUGAS: Viči
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (2)
Indre
2017-12-22 00:59
Krabus labai megstu, gaminu ivairiai, tad sitas receptukas sekantis bus :-) ATSAKYTI
Gitana
2017-04-28 12:39
Nerealiai skanūs, valgėme šiltus, tai tiesiog ištirpo nuo stalo ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital