Greiti obuolių sklindžiai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Obuolių sklindžiai blynai
Obuolių sklindžiai blynai
Obuolių sklindžiai blynai
Autorius apie receptą: Mergaitėms pusryčiams iškepiau obuolinių blynų. Pavadino tai karališkais pusryčiais ir valgė vienus, užgerdamos pienu. Mergaitėms pusryčiams iškepiau obuolinių blynų. Pavadino tai karališkais pusryčiais ir valgė vienus, užgerdamos pienu. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
3 vienetai obuolių
2 vienetai kiaušinių
7 šaukštai miltų
0.5 stiklinės pieno
2 šaukštai cukraus
1 žiupsnelis druskos
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kiaušinius išplakame su cukrumi. Beriame miltus, druską. Išmaišome.
2.
Pilame pieną ir masę, išplakame plakimo šluotele. Blynų tešla bus tiršta. Tokią mes labiausiai mėgstame.
3.
Obuolius nulupame, išpjauname sėklalizdžius ir sutarkuojame per burokinę tarką. Įmaišome į blynų tešlą.
4.
Kepame įkaitintame aliejuje, kol blynai gražiai apskrus ir iškeps.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital