Greiti obuolių blyneliai

AUTORIUS:
Helena Jagello
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Greiti obuolių blyneliai
Greiti obuolių blyneliai
Greiti obuolių blyneliai
Greiti obuolių blyneliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 stiklinės kefyro
2 vienetai obuolių (didelių)
2 vienetai kiaušinių
pagal poreikį kvietinių miltų
pagal skonį cukraus
pagal skonį vanilinio cukraus
pagal skonį cinamono
šiek tiek citrinų sulčių
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Obuolius nulupame ir sutarkuojame burokine tarka. Apšlakstome trupučiu citrinų sulčių, kad nepatamsėtų obuoliai.
2.
Į dubenį su obuoliais beriame cukrų, vanilinį cukrų, cinamoną, išmaišome. Įmušame kiaušinį, vėl išmaišome. Supilame kefyrą ir po truputį, maišant, beriame miltus. Miltų reikia tiek, kad tešla būtų grietinės tirštumo.
3.
Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir šaukštu dedame tešlos, formuodami blynelius.
4.
Kepame iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
AUTORIUS: Helena Jagello
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Roma
2019-09-03 15:07
Ka daryt, jei prigeria aliejaus kiek per daug? ATSAKYTI
Kotryna
2021-01-07 11:50
Būtinai keptuvė ir pats aliejus jau turi būti įkaitę, kai dedate blynelių masės - jei dėsite į nepakankamai įkaitusį, tuomet prigers aliejaus tešla. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital