Greiti morkų blyneliai

AUTORIUS:
Angelė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 62)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 62)
Morkų blyneliai
@Shutterstock
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai morkų (virtų, didelių)
2 vienetai kiaušinių
1 vienetas svogūnų (nebūtina)
3 šaukštai miltų
2 šaukštai aliejaus
šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Morkas sutarkavau burokine tarka. Įmaišiau kiaušinį, smulkiai sutarkuotą mažą svogūno galvą, miltus ir prieskonius: druską ir maltus pipirus.
2.
Įkaitinau keptuvėje aliejų ir dėjau blynų masės. Vienas blynas iškepa iš maždaug 1 didelio arba 2 nedidelių šaukštų.
3.
Apkepiau blynelius iš abiejų pusių, kol gražiai pagelto (kiekvieną blyno pusę kepiau apie 1,5 minutės ant mažo kaitrumo ugnies). Labai skanu su grietine.
AUTORIUS: Angelė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (6)
Pum Pum
2024-03-13 20:35
Labej skanu ATSAKYTI
Renata
2020-09-03 10:58
Gali būti morkos nevirtos? ATSAKYTI
Agnė
2020-09-03 14:02
Iš principo galima, tik tuomet reikėtų smulkiai tarkuoti, gali prireikti daugiau miltų ar dar vieno kiaušinio, kad masė tinkamai suliptų :) ATSAKYTI
Tomas
2018-06-10 21:20
Savo atveju naudojau smulkiai tarkuotas zalias morkas, bei dadejau papildoma kiausini . Gavosi puikiai :) ATSAKYTI
Justė
2015-01-23 11:18
Gaminau. :) Ir buvo labai skanu . :) ATSAKYTI
Laura
2012-03-29 19:22
Kepiau neseniai ir as morku blyneliu. Tik be svogunu ir saldzius. Mmmm gardumelis buvo... :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital