Greiti moliūginiai kefyro keksiukai

AUTORIUS:
Jolanta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
Moliūginiai kefyro keksiukai
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai skanūs, drėgni ir purūs keksiukai, kuriuos pagaminsite be galo paprastai. Jeigu norisi, papildomai juos galite pagardinti cinamonu ar saujele razinų. Labai skanūs, drėgni ir purūs keksiukai, kuriuos pagaminsite be galo paprastai. Jeigu norisi, papildomai juos galite pagardinti cinamonu ar saujele razinų. Jolanta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
300 gramų moliūgų tyrės (receptas čia)
240 gramų miltų
150 gramų cukraus
125 gramai kefyro
115 gramų aliejaus
1 vienetas kiaušinių
2 šaukšteliai kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
Pabarstymui:
šiek tiek rudojo cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Miltus, kepimo miltelius ir druską persijoti per sietelį.
2.
Kiaušinius išplakti mikseriu kartu su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Į kiaušinių plakinį sukrėsti moliūgo tyrę, supilti kefyrą ir aliejų bei dar kartą perplakti.
3.
Į skystą masę suberti persijotus miltus ir viską gerai permaišyti (šaukštu, nebe mikseriu, kad nepermaišyti tešlos). Miltų dėkite tiek, kad tešla būtų daugmaž grietinės tirštumo, nes tikslus jų kiekis kartais gali šiek tiek varijuoti priklausomai nuo miltų rūšies ar moliūgų tyrės tirštumo.
4.
Tešlą krėsti į keksiukų formeles (užpildyti 2/3 formelės, nes kepant keksiukai kils) ir ant viršaus užberti truputį rudojo cukraus.
5.
Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20-30 minučių arba kol keksiukų viršus gražiai paruduos, o į keksiuko vidurį įsmeigę medinį pagaliuką, jį ištrauksite neapsivėlusį tešla.
AUTORIUS: Jolanta
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Milda
2021-02-12 07:50
Labai skanus, minkšti ir purūs ATSAKYTI
Laima
2014-12-01 15:30
Puikūs keksiukai, labai labai patiko ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital