Greiti mini čeburekai koldūnų formoje

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 50
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Mini čeburekai koldūnų formoje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 50
Tešlai:
500 mililitrų kefyro
500 gramų miltų (apytikriai)
pagal skonį druskos
šiek tiek aliejaus (kepimui)
Įdarui:
600 gramų kiaulienos faršo
100 gramų sūrio (tarkuoto)
100 mililitrų vandens
0.5 vieneto svogūnų (vidutinio dydžio)
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į kefyrą po truputį berti miltus, pagardinti druska ir užminkyi tešlą. Miltų reikia truputį daugiau ar mažiau, priklauso nuo miltų rūšies. Tešla turi būti tąsi, nelipni.
2.
Faršą pagadinti druska ir pipirais, sudėti tarkuotą sūrį, smulkintą svogūną, įpilti vandens ir išmaišyti.
3.
Nuo tešlos gnybti gabalėlį, iškočioti ploną skritulio formos lakštą, uždėti ant koldūninės, į skylutes dėti paruošto faršo, ant viršaus uždėti kitą plonai iškočiotą lakštą.
4.
Kočėlu prakočioti per koldūninę ir apvertus iškrenta mini čeburėkai.
5.
Dėti į įkaitintą aliejų ir kepti, kol pagels.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital