Greiti maltos mėsos blyneliai

AUTORIUS:
Jolanta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Maltos mėsos blynai
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Greitiems pietums puikiai tiks maltos mėsos blyneliai. Iškepa minkšti ir sultingi viduje, bet su traškia plutele išorėje, idėją radau gaminimo grupėje ir pakoregavau pagal Greitiems pietums puikiai tiks maltos mėsos blyneliai. Iškepa minkšti ir sultingi viduje, bet su traškia plutele išorėje, idėją radau gaminimo grupėje ir pakoregavau pagal savo šeimos skonį. (...daugiau) Jolanta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
450 gramų kiaulienos faršo
2 vienetai kiaušinių
2 šaukštai grietinės
2 šaukštai krakmolo (apytikriai)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į dubenį sudėti mėsą, įmušti kiaušinius, įdėti grietinės, įberti druskos, pipirų, krakmolo ir gerai išmaišyti.
2.
Į keptuvę pilti aliejaus, įkaitinti, šaukštu imti paruoštos masės, dėti į keptuvę ir formuoti blynelius, kepti iš abiejų pusių po kelias minutes iki kol iškeps ir gražiai paskrus.
3.
Labai tinka tiekti su bulvių koše, daržovių salotomis.
AUTORIUS: Jolanta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
sriubos
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital