Greiti lašišos kepsneliai su grietinėlės padažu keptuvėje

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
Greiti lašišos kepsneliai su grietinėlės padažu keptuvėje
Autorius apie receptą: Labai skani idėja pietums ar vakarienei. Paruošimas neužima daug laiko, tad puikiai tiks, kai nėra daug laiko ar nesinori ilgai sukiotis virtuvėje. Labai skani idėja pietums ar vakarienei. Paruošimas neužima daug laiko, tad puikiai tiks, kai nėra daug laiko ar nesinori ilgai sukiotis virtuvėje. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
4 gabalėliai lašišos filė (nedidelių)
pagal skonį druskos
pagal skonį citrininių pipirų
Padažui:
250 mililitrų grietinėlės, liesos (naudojau 12%)
20 gramų sviesto
4 saujos špinatų (naudojau šaldytus, bet galima ir šviežius)
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
0.5 gramo šafrano
1 šaukštelis citrinos žievelės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Lašišos filę pabarstyti druska, citrininiais pipirais.
2.
Keptuvę įkaitinti su šlakeliu aliejaus, sudėti lašišą ir trumpai apkepti iš abiejų pusių.
3.
Į mažesnę keptuvę įdėti sviesto, jį ištirpinti, sudėti špinatus, įpilti grietinėlę, įberti druską, pipirus, šafraną, įtarkuoti citrinos žievelės. Sudėti lašišos filę ir ant mažos ugnies trumpai patroškinti.
4.
Patiekti su mėgstamu garnyru, salotomis. Aš viriau bulvių - morkų košę.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Gabi
2021-09-21 18:53
Laaaabai labaai skanu! Ir pagaminti labai paprasta:) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital