Greiti lašišos kepsneliai keptuvėje su garstyčiomis ir medumi

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Lašiša su garstyčiomis ir medumi keptuvėje
Lašiša su garstyčiomis ir medumi keptuvėje
Lašiša su garstyčiomis ir medumi keptuvėje
Lašiša su garstyčiomis ir medumi keptuvėje
Lašiša su garstyčiomis ir medumi keptuvėje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
600 gramų lašišos filė
2 šaukštai medaus (skysto)
2 šaukštai aliejaus
2 šaukštai citrinų sulčių
2 šaukšteliai grūdėtųjų garstyčių
2 skiltelės česnako
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Lašišą supjaustyti gabalėliais po maždaug 100-150 gramų.
2.
Skystą medų sumaišyti su garstyčiomis, spaustu česnaku, citrinų sultimis, pagardinti druska ir pipirais.
3.
Lašišą ištepti marinatu ir pusvalandį palikti pasimarinuoti.
4.
Kepti vidutiniškai įkaitintoje keptuvėje su šiek tiek aliejaus. Kepti odele į viršų apie 1 - 2 minutes, tada apversti, sumažinti ugnį ir kepti dar apie 7 minutes odele į apačią.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Zita
2021-05-21 13:31
O kur citrina su aliejumi dėti? ATSAKYTI
Aurelija
2021-05-21 14:43
Citrinų sultis pilti į marinatą, o ant aliejaus apkepti :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital