Greiti krabų lazdelių "kokoniukai" su sluoksniuota tešla

AUTORIUS:
Silvija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
Porcijų skaičius: 15
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
Video LaMaistas.lt redakcijos
Greiti krabų lazdelių "kokoniukai" su sluoksniuota tešla
Greiti krabų lazdelių "kokoniukai" su sluoksniuota tešla
Autorius apie receptą: Labai skanu, labai lengva pagaminti ir šventiškai atrodo ant stalo. Skanūs ir karšti, ir šalti! Labai skanu, labai lengva pagaminti ir šventiškai atrodo ant stalo. Skanūs ir karšti, ir šalti! Silvija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 15
3 lapai sluoksniuotos tešlos (bemielės)
8 vienetai krabų lazdelių (naudojau Viči)
100 gramų sūrio
1 žiupsnelis prieskonių (naudojau Provanso žoleles)
1 vienetas kiaušinių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Tešla atšildoma, truputį pakočiojama ir supjaustoma išigomis juostelėmis, pabarstoma prieskoniais.
2.
Krabų lazdelės perpjaunamos per pusę. Sūris supjaustomas juostelėmis. Jų turi būti dvigubai daugiau nei krabų lazdelių. Ant vienos sūrio juostelės guldoma krabų lazdelės puselė, kita sūrio juostele apdengiama. Viskas apvyniojama tešla (kaip parodyta žemiau esančiame video). Aptepama kiaušinio plakiniu.
3.
Kepama iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 min. Skanaus!
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital