Greiti krabų lazdelių ir daržovių kepsneliai

AUTORIUS:
LaMaistas.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Video Dovilės Ramoškaitės, LaMaistas.lt redakcijai
Krabų lazdelių kepsneliai
Krabų lazdelių kepsneliai
Krabų lazdelių kepsneliai
Krabų lazdelių kepsneliai
Autorius apie receptą: Greitai pagaminami, spalvingi ir be galo skanūs - šie kepsneliai yra puiki išeitis, kai vakarienės norisi čia, dabar ir gardžiai. Daržoves mes rinkomės spalvingas bei gaivias, Greitai pagaminami, spalvingi ir be galo skanūs - šie kepsneliai yra puiki išeitis, kai vakarienės norisi čia, dabar ir gardžiai. Daržoves mes rinkomės spalvingas bei gaivias, t.y. papriką bei brokolius, bet jas drąsiai keiskite pagal savo skonį. (...daugiau) LaMaistas.lt
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
250 gramų krabų lazdelių (naudojome ZIGMO)
100 gramų sūrio
2 vienetai kiaušinių
1 vienetas raudonosios paprikos (nedidelės arba 0.5 didesnės)
50 gramų brokolių
1 vienetas svogūnų (nedidelio)
3 šaukštai miltų
2 skiltelės česnako
1 saujelė petražolių
1 šaukštelis džiovinto raudonėlio
0.5 šaukštelio maltų juodųjų pipirų
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Svogūną smulkiai supjaustome. Česnaką smulkiai sukapojame arba išspaudžiame. Papriką supjaustome mažais kubeliais. Brokolius išskirstome labai smulkiais žiedynais.
2.
Keptuvėje įkaitiname šiek tiek aliejaus ir apkepiname svogūną iki suminkštės. Suberiame česnaką ir dar apie minutę pakepame. Beriame papriką ir maišydami pakepame 2-3 minutes. Beriame brokolius ir pakepiname dar apie minutę. Keptuvę nuimame nuo ugnies ir paliekame daržoves atvėsti.
3.
Į dubenį beriame stambiai sutarkuotas krabų lazdeles, tarkuotą sūrį, apkepintas daržoves, smulkintas petražoles, miltus, raudonėlį ir pipirus. Įmušame kiaušinius. Viską labai gerai išmaišome.
4.
Iš masės rankomis formuojame kepsnelius.
5.
Keptuvėje įkaitiname šiek tiek aliejaus. Dedame kepsnelius ir kepame ant vidutinės ugnies po 3-4 minutes iš abiejų pusių, iki kepsniukai bus gražiai apskrudę.
Patarimai:
Jei norite sveikiau, kepsnelius galite kepti iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Ten jie iškeps per 10-15 minučių (kaitinimo režimas viršus+apačia+vėjelis). Taip pat galite kepti karšto oro gruzintuvėje (200 laipsnių temperatūroje apie 10 minučių).
Vietoje paprikų bei brokoliu tinka ir kitokios mėgiamos daržovės, pvz. šaldyti žalieji žirneliai, morkos, pastarnokai.
RECEPTO DRAUGAI:     
  ir Delimano
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Nida
2021-04-13 17:04
Skanu ,bet dar reiktu patobulinti ši recepta , nes formuojant kodletuka labai nekibo visi ingredientai i viena dejaiu džuveseliu tai biški su kibo kartu ATSAKYTI
LaMaistas.lt redakcija
2021-08-24 18:31
Gali priklausyti nuo kiaušinių dydžio bei kitų ingredientų pjaustymo stambumo. Pjaustyti geriau smulkiau - tada viskas turėtų lipti. O jei per biru, truputį paminkytite masę rankomas arba įmuškite papildomą kiaušinį ir/ar įdėkite dar šiek tiek miltų. ATSAKYTI
Inga
2021-04-05 12:21
Skanu. Patiko visai šeimynai. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital