Greiti krabų lazdelių blyneliai su padažu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Greiti krabų lazdelių blyneliai su padažu
Greiti krabų lazdelių blyneliai su padažu
Greiti krabų lazdelių blyneliai su padažu
Autorius apie receptą: Krabų pyragėliai pagal Gwyneth Paltrow! Panašius paplotėlius tik su sūriu gamina ir mano mama. Vienintelė bėda, kad tos tikros krabų mėsos rasti buvo sudėtinga (to reikalauja Krabų pyragėliai pagal Gwyneth Paltrow! Panašius paplotėlius tik su sūriu gamina ir mano mama. Vienintelė bėda, kad tos tikros krabų mėsos rasti buvo sudėtinga (to reikalauja originalus receptas), todėl rinkausi krabų skonio lazdeles, kuriuose didžioji dalis buvo žuvis. Na, o skonis man tikrai patiko. (...daugiau) Jolanta, Zuikio receptai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
400 gramų krabų lazdelių (arba virtos krabų mėsos)
100 gramų panko džiūvėsėlių (apytikriai)
1 vienetas kiaušinių (didelio)
3 vienetai svogūnų laiškų
3 šaukštai majonezo (galima naudoti veganišką)
1 pundelis baziliko
1 pundelis kalendros
1 šaukštas žuvies padažo
0.5 šaukštelio pomidorų pastos (arba Sriracha padažo)
0.5 šaukštelio žaliosios citrinos žievelės (tarkuotos)
1/4 šaukštelio druskos
Padažui:
100 gramų majonezo (galima naudoti veganišką)
1 šaukštas žaliųjų citrinų sulčių
1 šaukštelis žaliosios citrinos žievelės (tarkuotos)
pagal skonį druskos
pagal skonį alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Krabų lazdeles sutarkuoti burokine tarka. Baziliką ir kalendras smulkiai sukapoti. Svogūnų laiškus susmulkinti.
2.
Į didelį dubenį sudėti krabų lazdeles, baziliką, kalendrą, dėti majonezą, svogūnų laiškus, įmušti kiaušinį, pilti žuvies padažą, pomidorų pastą, suberti žaliosios citrinos žievelę, berti panko džiūvėsėlius, druską, gerai viską išmaišyti. Dubenį uždengti maistine plėvele ir dėti į šaldytuvą 20 minučių arba iki 24 valandų.
3.
Paruoštą krabų masę padalinti į 8 dalis ir iš dalių suformuoti vienodo dydžio paplotėlius.
4.
Į didelę keptuvę pilti aliejų, įkaitinti, sudėti paruoštus paplotėlius ir kepti iš abiejų pusių, kol jie taps traškūs. Iš viso apie 5 minutes.
5.
Padažui paruošti, į dubenėlį dėti majonezą, berti žaliosios citrinos žievelę, pilti žaliosios citrinos sultis, berti druską, pilti alyvuogių aliejų ir viską sutrinti elektriniu trintuvu iki vientisos masės.
6.
Iškepusius blynelius patiekti su paruoštu padažu.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital