Greiti korėjietiški ridikėliai

AUTORIUS:
LaMaistas.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Korėjietiški ridikėliai
Nuotrauka LaMaistas.lt redakcijos
Autorius apie receptą: Labai greitai paruošiamos, traškios, gaivios, švelniai aitrios ridikėlių salotos! Geriausia dalis, kad jų nereikia parą marinuoti - paruošite vos per keliolika minučių. Labai greitai paruošiamos, traškios, gaivios, švelniai aitrios ridikėlių salotos! Geriausia dalis, kad jų nereikia parą marinuoti - paruošite vos per keliolika minučių. Valgyti skanu su ryžiais, Azijos patiekalų, tiesiog vištienos kepsnelių ar net šašlykų - visaip skanu! (...daugiau) LaMaistas.lt
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų ridikėlių
2 šaukštai obuolių acto
1 šaukštas sezamo sėklų
1 šaukštelis druskos
1 šaukštelis cukraus
0.5 šaukštelio aitriosios paprikos miltelių
2 skiltelės česnako
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Ridikėlius kruopščiai nuplauti, nupjaustyti galiukus.
2.
Ridikėlius supjaustyti plonais šiaudeliais - patogiausia pirmiausia supjaustyti maždaug 3 mm storio riekelėmis. Riekeles - 3 mm pločio šiaudeliais. Jei turite, galima pjaustyti ir mandolina.
3.
Ridikėlius pabarstyti druska ir atsargiai išmaišyti. Palikti 10 minučių pastovėti. Nuspausti iš ridikėlių išsiskyrusį skystį.
4.
Česnaką smulkiai sukapoti ir dėti į pjaustytus ridikėlius. Barstyti cukrumi, aitriosios paprikos milteliais, pilti actą ir išmaišyti.
5.
Prieš pat patiekiant išmaišyti su sezamo sėklomis.
Patarimai:
Salotas galima tiekti iš karto arba iki patiekiant kelias valandas laikyti sandariame indelyje, šaldytuve.
Papildomai tinka pagardinti, bet tikrai nebūtina: smulkinti svogūnų laiškai, malta kalendra, skrudintų sezamų aliejus.
Obuolių actą galima pakeisti paprastu 9% actu. Tuomet jo dėkite perpus mažiau.
LaMaistas.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital