Greiti kokosiniai varškėčiai

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Greiti kokosiniai varškėčiai
Autorius apie receptą: Esu išbandžiusi daugybę varškėčių receptų ir atrodo visi skanūs buvo. Bet šį kartą kažkokie fantastiški pavyko. Esu tikrai įsitikinus, kad varškėčių skonis Esu išbandžiusi daugybę varškėčių receptų ir atrodo visi skanūs buvo. Bet šį kartą kažkokie fantastiški pavyko. Esu tikrai įsitikinus, kad varškėčių skonis priklauso nuo varškės. Svarbiausia, kad varškė būtų sausoka, tada bus skanūs ir varškėčiai. (...daugiau) Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
400 gramų varškės (sausesnės)
2 vienetai kiaušinių (M dydžio)
90 gramų miltų
3 šaukštai kokoso drožlių
pagal skonį druskos
pagal skonį cukraus
pagal skonį vanilės aromato
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Varškę pertrinkite per sietelį, jei varškės grūdeliai smulkūs, nereikia. Įmuškite kiaušinius, suberkite druską, vanilę ir gerai išplakite. Suberkite kokoso drožles, išmaišyti.
2.
Galiausiai suberkite persijotus miltus ir išmaišykite tešlą, tešla turi lengvai lipti prie rankų. Palikite tešlą pastovėti apie 15 - 20 minučių.
3.
Stalą ir rankas pamiltuokite, imkite tešlos, formuokite varškėtį ir kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje ant nedidelės ugnies iš abiejų pusių.
4.
Patiekite su grietine, vaniliniu padažu ar trintomis uogomis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital