Greiti ir purūs mieliniai blynai

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Greiti ir purūs mieliniai blynai
Greiti ir purūs mieliniai blynai
Greiti ir purūs mieliniai blynai
Greiti ir purūs mieliniai blynai
Autorius apie receptą: Ir visai nebūtina laukti Užgavėnių (šiemet jos bus vasario 25 d.), kai varysime žiemą iš kiemo, kurios nelabai dar ir buvo, ir vargu ar dar sulauksime. Bet blynelius, o dažniausiai Ir visai nebūtina laukti Užgavėnių (šiemet jos bus vasario 25 d.), kai varysime žiemą iš kiemo, kurios nelabai dar ir buvo, ir vargu ar dar sulauksime. Bet blynelius, o dažniausiai šiai šventei kepamus mielinius, galime išsikepti ir šiaip, be jokios progos. Tai ir mūsų namai pakvipo blynais, kurie gavosi stori, kaip pagalvėlės, purūs, minkšti ir labai skanūs. Dalinuosi su jumis savo mielinių blynų receptu. Jei jūs turite gardžių mielinių blynų receptų, pasidalinkite. Sutarta? (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
500 mililitrų pieno
430 gramų kvietinių miltų (apytiksliai)
2 vienetai kiaušinių
4 šaukštai cukraus
1 žiupsnelis druskos
7 gramai sausų mielių
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Į dubenį subėriau miltus, mieles, cukrų ir druską. Išmaišiau.
2.
Kiaušinius išplakiau. Pašildžiau pieną ir sumaišiau su kiaušiniais.
3.
Kiaušinių ir pieno plakinį sumaišiau su miltais, mielėmis, cukrumi ir druska. Gerai išmaišiau ir, uždengusi dubenį maistine plėvele, pastačiau šiltai kilti 30 min. Po pusvalandžio blynų masė gerai iškyla, padvigubėja.
4.
Blynų masę išmaišiau ir pradėjau kepti blynelius. Įkaitinau keptuvėje aliejų ir dėjau vieną valgomą šaukštą į keptuvę.
5.
Apkepiau blynelius iš abiejų pusių.
Patarimai:
Į blynų tešlą papildomai galima įdėti razinų ar džiovintų spanguolių.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Benita
2020-04-11 22:20
Patiko! Visa šeima liko patenkinta! Ačiū už receptą! :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital