Greiti ir labai skanūs užkandukai iš faršo ir barankyčių

AUTORIUS:
Tatjana
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 52)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 52)
Barankų užkandukai su faršu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
smulkių barankyčių 2 pakeliai
faršas 500gr
kiaušinis 1 vnt
fermentinis sūris 100gr
druska, pipirai ir prieskoniai (pagal skonį)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Barankytes prieš kepant truputį pamirkyti (2-5 minutes, iki pradeda minkštėti) truputyje vandens arba pieno. Į faršą įmušti kiaušinį, įdėti prieskonių, tarkuotą sūrį, pagal skonį druskos, pipirų ir gerai išmaišyti. Imti po vieną sausutį ir į skylutę dėti mažą faršo rutuliuką Sausučius sudėti į aliejumi suteptą kepimo skardą (vieną šalia kito) ir kepti iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 min. Galima gaminti ir su kitokiais įdarais, pvz. grybų.
AUTORIUS: Tatjana
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
as
2012-08-20 15:24
Suri as uztarkuoju ant virsaus, o nemaisau su farsu ir dar uzdedu pomidoru padazo. Labai skaniai gaunasi, o barankytes gaunasi minkstos. :) ATSAKYTI
miegelis
2009-09-27 19:40
labai labai labai skanu! 10 balu sitam receptui! bent 10 kartu bandytas ir visada taip pat sekmingai ir greitai dingstantis nuo stalo :) mes tarp draugu juos vadinam "piciukais", nes gaunasi tarsi tokie mazi kepti ir nerealiai gardus karsti sumustinukai. O paziurejes net nesupranti, kad ten pagrindas is barankos :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital