Greiti duonos suktinukai keptuvėje su dešryte ir sūriu

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Duonos suktinukai keptuvėje
Autorius apie receptą: Juos galite pasigaminti laukiant draugų, pasiimti į gamtą ar kelionę, ar tiesiog parbėgus iš darbo "sukonstruoti" greitą vakarienę ir pamaitinti išalkusius savo namiškius. Juos galite pasigaminti laukiant draugų, pasiimti į gamtą ar kelionę, ar tiesiog parbėgus iš darbo "sukonstruoti" greitą vakarienę ir pamaitinti išalkusius savo namiškius. Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 riekės šviesios forminės duonos
150 gramų fermentinio sūrio
100 gramų saliamio (arba kitos dešros ar kumpio)
2 saujos maltų džiūvėsėlių
1 saujelė žalumynų (krapų, petražolių)
pagal poreikį pomidorų padažo
Apvoliojimui:
1 vienetas kiaušinių
1 šlakelis pieno
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
pagal skonį žalumynų (smulkintų)
šiek tiek maltų džiūvėsėlių
šiek tiek aliejaus (arba sviesto, kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Forminės duonos kraštus apipjausčiau ir ją pakočiojau. Duonos riekeles sutepiau pomidorų padažu, uždėjau dešrą, sūrį, pagardinau prieskoniais ir susukau.
2.
Išplakiau pieną su kiaušiniu, pagardinau prieskoniais.
3.
Suktinukus mirkiau pieno ir kiaušinio plakinyje, po to apvoliojau džiūvesėliuose. Taip dariau du kartus.
4.
Į keptuvę, su įkaitintu aliejumi ar sviestu, sudėjau suktinukus ir juos apkepiau iš abiejų pusių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital