Greiti daržovių kepsneliai

AUTORIUS:
Vilma
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Kopūstų blyneliai
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai skanūs, greitai paruošiami ir kviečia improvizuoti - papildomai galima dėti paprikos, pievagrybių, kitų mėgstamų daržovių ar net rūkyto kompio gabalėlių. Labai skanūs, greitai paruošiami ir kviečia improvizuoti - papildomai galima dėti paprikos, pievagrybių, kitų mėgstamų daržovių ar net rūkyto kompio gabalėlių. Vilma
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
300 gramų grietinėlės, 35% riebumo
0.5 stiklinės miltų (ar kiek daugiau)
1/4 vieneto raudongūžių kopūstų (arba baltagūžio)
1 vienetas kiaušinių
0.5 vieneto poro
0.5 vieneto morkų
1/4 vieneto svogūnų
2 skiltelės česnako
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis pipirų
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į grietinėlę įmušti kiaušinį, berti druską, pipirus, miltus. Išplakti, kol neliks sausų gumulėlių. Tešla turi būti grietinės tirštumo, jei reikia, berkite daugiau miltų.
2.
Kopūstą ir morką sutarkuokite. Porą, česnaką ir svogūną smulkiai supjaustykite. Viską sumaišykite su tešla.
3.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir dėkite po vieną - du šaukštus tešlos, kepkite blynelius iš abiejų pusių, kol apskrus.
AUTORIUS: Vilma
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital