Greiti cepelinukai

AUTORIUS:
Monika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Porcijų skaičius: 15
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Greiti cepelinukai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 15
500 gramų bulvių (žalios tarkuotos)
500 gramų bulvių (virtos)
1 stiklinė krakmolo
450 gramų jautienos faršo
1 šaukštas druskos
3 žiupsneliai juodųjų pipirų
1.5 vieneto česnako
1 vienetas svogūnų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Virtas bulves būtina atvėsinti (jei to nepadarysite, jūsų tešla bus skysta ir negalėsite formuoti cepelinų). Tuomet jas sutarkuokite burokine tarka.
2.
Svogūnus ir česnakus susmulkinti, apkepinti kartu su faršu. Pagardinti įdarą druska ir juodaisiais pipirais. Įdaras paruoštas.
3.
Į mažą dubenėlį įpilti vėsaus vandens. Jį naudosime formuojant cepelinus.
Virtas ir nevirtas tarkuotas bulves sumaišyti, įbarstyyi krakmolą, išmaišyti rankomis.
4.
Formuoti cepelinus įprastu būdu, nepamirštant dažnai drėkinti rankas vandeniu, nes tik taip galėsite be vargo juos suformuoti.
5.
Virti apie 20-25 minutes ir valgyti su grietine.
AUTORIUS: Monika
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
danute
2016-02-06 16:43
Isbandziau.greitai ir skaniai. Aciu :-) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital