Greiti burokėlių ir ryžių kotletai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Greiti burokėlių ir ryžių kotletai
Greiti burokėlių ir ryžių kotletai
Greiti burokėlių ir ryžių kotletai
Autorius apie receptą: Viena populiariausių ir sveikiausių rudens daržovių yra burokėliai. Tikriausiai nėra nė vieno abėjingo jiems. Dabar pats burokėlių pikas ir ko gero kiekviena šeimininkė Viena populiariausių ir sveikiausių rudens daržovių yra burokėliai. Tikriausiai nėra nė vieno abėjingo jiems. Dabar pats burokėlių pikas ir ko gero kiekviena šeimininkė savo namuose turi jų. Pas mus jų yra visada, nes aš juos mėgstu, vyras irgi, o vaikai dievina burokėlių sriubas. Tačiau dabar ne apie sriubas, o apie...kotletus. Kai pamačiau šiuos kotletus pagalvojau:kažin kas nors valgo juos? Ir kai manęs paprašė recepto su burokėliais ir tai turi būti karštas patiekalas, iškarto prisiminiau šiuos kotletus. Aišku gaminau pagal savo skonį ir žinokite tikrai man patiko. Bus įtraukti į patiekalų sąrašą, kuriame yra kartotini receptai. (...daugiau) Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
180 stiklinių ryžių (apytikriai)
2 vienetai kiaušinių
150 gramų fetos sūrio
2 vienetai burokėlių (virtų)
4 šaukštai avižinių dribsnių
1 šaukštas krapų (smulkintų)
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Ryžius išvirti, kaip nurodyta ant pakuotės ir atvėsinti.
2.
Burokėlius sutarkuoti burokine tarka, fetos sūrį sutrupinti, sudėti į dubenį.
3.
Į dubenį su burokėliais ir feta suberti ryžius, avižinius dribsnius, krapus, druską, pipirus, įmušti kiaušinius ir gerai išmaišyti. Jei masė nesiklijuoja ir yra labai šlapia, įberkite dar žiupsnelį avižinių dribsnių.
4.
Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi, patepti aliejumi.
5.
Iš burokėlių masės formuoti kotletus, dėti ant kepimo formos ir kepti įkaitintoje iki 200 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 10 - 15 minučių. Kotletų išorė turi būti traški, o vidus minkštas.
6.
Kotletai švelnaus skonio, tad labai tinka tiekti su saldžiarūgščiu padažu.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital