Autorius apie receptą:
Puikus ir labai gardus būdas sunaudoti bulvių košės likučius!
Puikus ir labai gardus būdas sunaudoti bulvių košės likučius!
Anželika Stančikienė
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
200 gramų
bulvių košės
2 vienetai
kiaušinių
100 gramų
sūrio
(tarkuoto)
50 gramų
sviesto
3 šaukštai
miltų
1 saujelė
petražolių
1 saujelė
svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į bulvių košę įmušti 2 kiaušinius, sudėti tarkuotą sūrį, ištirpintą sviestą, suberti miltus, smulkintus žalumunus ir gerai išmaišyti. Pagal skonį pagardinti druska ir pipirais.
2.
Į įkaitintą vaflinę dėti po šaukštą masės ir kepti apie porą minučių, kol gražiai apskrus.
3.
Pateikti su grietinės padažu arba labai tinka prie šaltibarščių. Skanaus!