Greiti bulvinukai keptuvėje

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Greiti bulvinukai keptuvėje
Autorius apie receptą: Kai pabosta mėsos patiekalai, imuosi bulvių. Tai ir pridariau šviežių bulvių blynelių. Aš juos vadinu bulvinukais. Kai pabosta mėsos patiekalai, imuosi bulvių. Tai ir pridariau šviežių bulvių blynelių. Aš juos vadinu bulvinukais. Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
7 vienetai bulvių (vidutinių, apytikriai)
1 vienetas kiaušinių
3 šaukštai krakmolo
0.5 šaukštelio maltos ciberžolės
pagal skonį druskos
pagal poreikį vandens
pagal poreikį maltų džiūvėsėlių (apvaliojimui)
pagal poreikį aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Bulves išviriau su druska ir sugrūdau.
2.
Kiaušinį lengvai išplakiau su ciberžole.
3.
Į bulvių masę supyliau kiaušinį, įbėriau krakmolo ir gerai išmaišiau. Masė visiškai nelipo prie rankų. Jei bus lipnoka, berkite dar krakmolo.
4.
Iš paruoštos bulvių masės gnybiau po gabalėlį. Iš kiekvieno formavau po blynelį.
5.
Kiekvieną blynelį apvoliojau džiūvėsėliuose.
6.
Įkaitinau keptuvę su trupučiu aliejaus. Apkepiau blynelius iš abiejų pusių, kol gražiai apskrudo. Blyneliai gana greitai iškepa, juos kelis kartus kepant apverčiu.
7.
Patiekiau su rūkytos šoninės ir sviesto-grietinės padažu.
Patarimai:
Galite ruošti su mėsos ar sūrio įdaru.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Gaminkite sveikiau
2020-02-28 08:32
Išvirtas bulves valgykite su padažu, galite bulves sumaigyti į košę ir ant viršaus užsipilti padažu. Padažą darau tokį: susimalu kiaulienos, užpilu faršą vandeniu ir išverdu su prieskoniais. Į išvirtą mėsytę įdedu grietinės, truputėlį sviesto, jeigu mesa buvo liesa, dadedu prieskonių, užverdu ir padažas paruoštas. Pilame ant viršaus padažą ir valgome. Skanu su daržovių salotomis. Labai greitai pagaminti ir labai skanu, pabandykit. Mėsos naudoju apie 100 g žmogui ir gaunasi skanūs pietūs. ATSAKYTI
Gintaras
2020-02-27 19:10
Idomu - jei lepioskos limpa prie ranku,reikia dadet krakmolo... ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital