Greiti blyneliai su mėsyte

AUTORIUS:
Patricija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Greiti blyneliai su mėsyte
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Greitai paruošiami, purūs, sotūs ir labai skanūs blyneliai, kuriuos gaminu dažnai. Gardu valgyti su grietine, česnakiniu padažu ar kitu mėgstamu. Pagal šį receptą galima Greitai paruošiami, purūs, sotūs ir labai skanūs blyneliai, kuriuos gaminu dažnai. Gardu valgyti su grietine, česnakiniu padažu ar kitu mėgstamu. Pagal šį receptą galima kepti ir paprastus blynelius be jokio įdaro, tik tuomet reikėtų dėti kelis šaukštus cukraus. (...daugiau) Patricija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Tešlai:
500 mililitrų kefyro
400 gramų kvietinių miltų (apytikriai)
1 vienetas kiaušinių
1 šaukštelis sodos
1 šaukštelis druskos
Įdarui:
60 gramų rūkyto kumpio (apytikriai, arba kitos mėgstamos mėsytės)
1/4 vieneto paprikos
pagal skonį svogūnų laiškų (arba kitų mėgstamų žalumynų)
Kepimui:
1 šlakelis aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į puodą pilti kefyrą, pašildyti iki karštumo, bet neužvirti. Tuomet nukelti nuo kaitros, berti žiupsnelį druskos ir išmaišyti.
2.
Į dubenį įmušti kiaušinį ir lengvai paplakti. Nuolat plakant šluotele po truputį supilti kefyrą, svarbu pilti po truputį, kad nesutrauktų kiaušinio..
3.
Suberti miltus ir sodą. Kruopščiai išmaišyti, tešla bus labai tiršta. Jei paliksite šiek tiek pastovėti, tekstūra primins mielinę tešlą, bet palikti stovėti nėra būtina.
4.
Nedideliais gabalėliais supjaustyti kumpį, svogūnų laiškus, papriką, sudėti į paruoštą tešlą ir gerai išmaišyti.
5.
Keptuvėje iki vidutinės kaitros įkaitinti šiek tiek aliejaus, dėti paruoštos tešlos ir kepti po porą minučių iš abiejų pusių iki kol iškeps.
AUTORIUS: Patricija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital