Greiti balandėliai keptuvėje

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Balandėliai keptuvėje
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Kai šeima nori balandėlių, bet nesinori jų virti viso puodo, o tik vienam kartui, visuomet ruošiu pagal šį receptą! Jei kopūsto labai mažesni ir viso faršo į lapus nesutalpinu, Kai šeima nori balandėlių, bet nesinori jų virti viso puodo, o tik vienam kartui, visuomet ruošiu pagal šį receptą! Jei kopūsto labai mažesni ir viso faršo į lapus nesutalpinu, iš likusios mėsos padarau kukuliukus ir dedu kartu su balandėliais. (...daugiau) Sandra
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
8 lapai savojos kopūstų (arba kininio kopūsto)
300 gramų vištienos faršo
120 gramų ryžių (virtų)
1 šaukštelis prieskonių vištienai
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
Padažui:
3 vienetai pomidorų (didesnių)
1 vienetas svogūnų
1 šlakelis aliejaus
2 skiltelės česnako
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kopūsto lapus nuplikyti verdančiu vandeniu, kad suminkštėtų.
2.
Faršą išmaišyti su virtais ryžiais, druska, pipirais ir prieskoniais.
3.
Ant kiekvieno lapo dėti įdaro, užlenkti kraštus ir susukti ritinėlius.
4.
Gilesnėje keptuvėje įkaitinti aliejų, apkepinti smulkintą svogūną ir česnaką. Sudėti smulkintus pomidorus, trumpai apkepti. Jei pomidorai išskiria mažai skysčio, įpilti šiek tiek vandens.
5.
Sudėti balandėlius, sumažinti kaitrą, uždengti dangčiu ir troškinti 15 minučių. Balandėlius apversti ir troškinti dar 15 - 20 minučių.
AUTORIUS: Sandra
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital