Greitasis sluoksniuotos tešlos pyragas su lašiša ir špinatais

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 64)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 64)
Greitasis sluoksniuotos tešlos pyragas su lašiša ir špinatais
Autorius apie receptą: Greitas, skanus ir sotus pyragas, mano šeimynai labai patinka. Galite keptį jį ne tik su lašiša, bet ir su kita mėgstama žuvimi. Greitas, skanus ir sotus pyragas, mano šeimynai labai patinka. Galite keptį jį ne tik su lašiša, bet ir su kita mėgstama žuvimi. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
400 gramų lašišos (šviežios)
275 gramai sluoksniuotos tešlos (mano tokia pakuotė buvo)
200 gramų špinatų (šaldytų)
125 gramai mocarela sūrio
100 mililitrų pieno
50 gramų sūrio (tarkuotas)
2 vienetai kiaušinių
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Špinatus atšildyti, nuvarvinti, lašišą nuplauti, nusausinti ir supjaustyti nedideliais gabalėliais.
2.
Kiaušinius išplakti su pienu, druska, pipirais, sumaišyti su lašišos gabalėliais ir įdėti sutarkuotus sūrius. Viską išmaišyti.
3.
Kepimo formą iškloti sluoksniuota tešla (dugną ir kraštus) ir supilti lašišos-kiaušinių-špinatų paruoštą masę.
4.
Kepti 170 laipsnių temperatūroje apie 40-45min. Skanaus!
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (22)
Danute
2022-03-31 18:26
kiek dienu gali stoveti suruostas toks pyragas? ar gali buti saldytuve vakumuotad 2dienas iki kepimo? ATSAKYTI
Aušra
2021-08-28 13:28
O galima anksčiau užšaldytą lašišą naudoti..? ATSAKYTI
Gintarė
2021-08-30 09:30
Galima :) ATSAKYTI
Justė
2020-12-21 09:38
O jeigu šviežios lašišos neturiu,rūkyta tinka? ATSAKYTI
Gintarė
2021-08-30 09:30
Galima, bet tuomet nesūdykit geriau :) ATSAKYTI
Justė
2020-12-21 09:33
Sveiki, o jeigu šviežios lašišos nėra,ar rūkyta tiktų? ATSAKYTI
.
2020-02-09 11:15
Kokia tesla naudoti? Mieline ar bemiele? ATSAKYTI
Agnė
2020-02-10 09:24
Abu variantai tinkami, tad kokią labiau mėgstat :) ATSAKYTI
Livija
2020-02-05 08:59
Ar tešlą reikia subadyti šakute, prieš pilant įdarą? Bandysiu kepti šį pyragą, tik ne su šviežia, o šiek tiek parūkyta, lašiša. ATSAKYTI
Anna
2019-07-27 12:04
Labai geras receptas. Tinka ir šventiniam stalui. Pabandžiau pieną pakeisti grietinėle - skonis tapo įdomesnis. Rekomenduoju ATSAKYTI
.
2020-02-09 11:14
O kokia tesla naudoti? Mieline ar bemiele? ATSAKYTI
Povilas
2019-02-26 19:42
Išbandytas receptas kokius 4 kartus jau, super, tik asmeniškai man, skaniau su šviežiais bazilikais ir su džiugo tarkuotu sūriu, super, rekomenduoju ATSAKYTI
Erika
2019-02-15 20:12
Chm.. O manęs kažkaip nesužavėjo. Ko gero tikrai būtų labai tikęs fetos sūris :) ATSAKYTI
Nešeimininkė
2018-04-08 15:57
Gal špinatus galima nešaldytus dėti? Nemėginau, bet labai sudomino. ATSAKYTI
Laura
2018-04-08 22:07
Manau, kad tikrai galima, turbūt netgi skaniau! Tik juos susmulkinkite ir lengvai pakepinkite ant trupučio aliejaus prieš tai, jog daug skysčio pyrage nepaleistų. ATSAKYTI
Agnė
2018-03-30 10:00
Ar mocarela sūrį įmaišot į visą masę, ar jis dedamas ant viršaus? ATSAKYTI
Eglė
2018-03-30 10:33
Antrame žingsnyje aprašyta, kad sūriai sudedami, tad visi kartu :) ATSAKYTI
Velykos
2018-03-29 10:21
Norėjau paklausti, ar lašišą galima pakeisti upėtakiu? ATSAKYTI
Vida
2018-03-29 13:55
Tikrai galima, aš dažnai receptuose ją upėtakiu pakeičiu ir skonis labai panašus būna ATSAKYTI
vilija
2017-03-08 17:45
as dar fetos imaisiau, nes labai megstu. bet tada maziau druskos reikia arba isvis nedeti ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital