Greitasis mėsos ir sūrio vyniotinis

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Mėsos ir sūrio vyniotinis
Autorius apie receptą: Kai pamačiau interneto platybėse klaidžiojantį šį receptą, suklusau. Ar tikrai galima pasigaminti sūrio "biskvitą" ir jį susukti? Pasirodo, galima! Įdomaus skonio Kai pamačiau interneto platybėse klaidžiojantį šį receptą, suklusau. Ar tikrai galima pasigaminti sūrio "biskvitą" ir jį susukti? Pasirodo, galima! Įdomaus skonio vyniotinio receptas papildys mano receptų užrašus. Kadangi pati išmėginau, dabar rekomenduoju jį ir jums. Jis gan lengvai pagaminamas, tad pirmyn, prie darbo! (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
Biskvitui:
200 gramų fermentinio sūrio
2 vienetai kiaušinių
3 šaukštai majonezo
2 šaukštai miltų
Įdarui:
300 gramų kiaulienos faršo (arba kitos mėsos)
1 vienetas kiaušinių
šiek tiek krapų
šiek tiek druskos
šiek tiek prieskonių maltai mėsai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kiaulienos faršą pagardinti druska, prieskoniais, sudėti krapus, įmušti kiaušinį ir išmaišyti.
2.
Sūrį sutarkuoti stambia tarka, įmušti kiaušinius, sudėti majonezą, miltus ir išmaišyti.
3.
Į kepimo formą (20x35cm), išklotą kepimo popieriumi, supilti paruoštą masę. Kepti 200 C laipsnių orkaitėje apie 20 minučių.
4.
Ant iškepusio ir šiek tėk atvėsusio biskvito dėti paruoštą mėsos įdarą, tolygiai paskirstyti ir susukti. Dėti vyniotinį į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi ir dar kepti 35 - 40 minučių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital