Greitas žiedinių kopūstų apkepas su sūriu

AUTORIUS:
Aistė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 43)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 43)
Žiedinio kopūsto kalafioro apkepas
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Kremiškas, labai skanus, minkštas žiedinių kopūstų apkepas - tinka ir pusryčiams, ir pietums, ir vakarienei. Jeigu norite sočiau, papildomai galite dėti kepintos rūkytos Kremiškas, labai skanus, minkštas žiedinių kopūstų apkepas - tinka ir pusryčiams, ir pietums, ir vakarienei. Jeigu norite sočiau, papildomai galite dėti kepintos rūkytos šoninės, bet skanu ir taip! (...daugiau) Aistė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas žiedinių kopūstų (nedidelio)
2 vienetai kiaušinių
100 gramų sūrio (tarkuoto)
4 šaukštai grietinės (su kaupu)
1.5 šaukštelio garstyčių
1/4 šaukštelio druskos
1/4 šaukštelio maltų juodųjų pipirų
1/4 šaukštelio čiobrelių (raudonėlio ar kitų prieksonių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Žiedinį kopūstą išskirstyti žiedynais. Nuplikyti verdančiu vandeniu. Nupilti vandenį ir žiedinio kopūsto žiedynus sudėti į kepimo formą (aš naudoju ~20*30 cm dydžio).
2.
Kiaušinius lengvai išplakti su grietine, garstyčiomis, prieskoniais. Įmaišyti tarkuotą sūrį. Viską supilti ant žiedinių kopūstų.
3.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių. Iškeptą išimti iš orkaitės ir palikti kelias minutes sutvirtėti.
AUTORIUS: Aistė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital