Greitas žiedinių kopūstų apkepas su faršu

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
Greitas žiedinių kopūstų apkepas su faršu
Greitas žiedinių kopūstų apkepas su faršu
Greitas žiedinių kopūstų apkepas su faršu
Autorius apie receptą: Galiu tik vieną pasakyti, šis apkepas yra superinis, ne kartą esu jį kepusi. Naudojau 22 centimetrų formą. Galiu tik vieną pasakyti, šis apkepas yra superinis, ne kartą esu jį kepusi. Naudojau 22 centimetrų formą. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
800 gramų žiedinių kopūstų
500 gramų faršo (kiaulienos ir jautienos maišyto)
250 gramų mocarela sūrio
1 vienetas svogūnų
2 skiltelės česnako
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek paprikos miltelių
šiek tiek petražolių
Užpilui:
100 gramų grietinės
1 vienetas kiaušinių
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Žiedinį kopūstą nuplauti, supjaustyti žiedynais, sudėti į pasūdytą verdantį vandenį, uždengti dangtį ir palikti pastovėti 7 minutėms, po to nupilti vandenį ir nuvarvinti.
2.
Svogūną ir česnakus supjaustyti ir trumpai apkepti keptuvėje, tada sudėti faršą, druską, pipirus, paprikos miltelius, petražoles ir pakepti 7 - 8 minutes.
3.
Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi, sudėti faršą, užbarstyti pusę sutarkuotos mocarelos, ant jos užpilti kiaušinį išplaktą su grietine. Tada sudėti žiedinį kopūstą, truputį paspausti iš viršaus rankomis ir užbarstyti likusią sutarkuotą mocarelą.
4.
Kepti 190 - 200 C laipsnių temperatūroje apie 25 - 35 minutes.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital