Greitas žele tortas su konservuotais persikais ir grietine

AUTORIUS:
Violeta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 97)
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 97)
Greitas žele tortas su konservuotais persikais ir grietine
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 skardinė (apie 400 g) konservuotų persikų
30 g želatinos
500 g grietinės
150 g cukraus
1 šaukštas citrinos sulčių
100 ml vandens
150 g sausainių (selga, gaidelis ar pan.)
70 g sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
Konservuotus persikus supjaustyti stambiais gabalais.
Želatiną užpilti drungtu vandeniu, leisti išbrinkti, o tada įstatyti į šilto vandens vonelę ir nuolat maišant ištirpinti ir leisti šiek tiek pravėsti.
Grietinę, cukrų ir citrinos sultis išplakti mikseriu, baigiant plakti supilti ištirpintą želatiną ir dar šiek tiek paplakti.
Gautą žele pilame į žele žiedą, sudedame konservuotus persikus, truputį pamaišome, jog jie pasiskirstytų. Padedame į šaldytuvą stingti.
Sausainius sutrupiname iki trupinių ir sumaišome su tirpintu sviestu. Kai žele truputį apstingsta, ant jos paskirstome sausainių trupinius ir ranka šiek tiek paspaudžiame.
Paliekame gardėsį dar kelioms valandoms šaldytuve, jog galutinai sutvirtėtų.
AUTORIUS: Violeta
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Smile
2019-02-12 18:36
Labai skanus gavosi,tik kazkaip nestingo balta ,mase matyt zelatinos netaip sutaisiau arba paruosiau ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital