Greitas vyniotinis su uogiene vos iš 4 ingredientų

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Biskvitinis vyniotinis su uogiene
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
500 mililitrų uogienės (mėgstamos)
3 vienetai kiaušinių
90 gramų cukraus
90 gramų miltų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų. Trynius gerai išplakti su cukrumi, sudėti miltus, toliau plakti iki vientisos masės. Baltymus išplakti iki standumo, sudėti iki trynių masę ir atsargiai įmaišyti. Tešla turi būti puri.
2.
Supilti tešlą ant kepimo formos, išklotos kepimo popieriumi, tolygiai paskirstyti, sulyginti. Kepti 190 C laipsnių orkaitėje apie 15 minučių.
3.
Iškepusį biskvitą atsargiai apversti ant švaraus kepimo popieriaus ir atsargiai nulupti tą, ant kurio kepė. Dar šiltą susukti į vyniotinį su švariu lapu kepimo popieriaus. Kai atvės, išvynioti, atsargiai aptepti uogiene ir vėl susukti (jau be kepimo popieriaus). Palikti kelioms valandoms. Galima apiberti cukraus pudra.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital