Greitas vištienos troškinys su cukinija ir špinatais

AUTORIUS:
Valerija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
Vištienos troškinys su cukinija
Nuotrauka Valerijos Bieliakės, LaMaistas.lt redakcijai
Vištienos troškinys su cukinija
Vištienos troškinys su cukinija
Autorius apie receptą: Vakarienė greičiau nei per pusvalandį! Maistingas, skanus ir greitai paruošiamas. Labai skanu tiekti su ryžiais, bulvytėmis ar šviežios duonos riekele, kurią gardu mirkyti į Vakarienė greičiau nei per pusvalandį! Maistingas, skanus ir greitai paruošiamas. Labai skanu tiekti su ryžiais, bulvytėmis ar šviežios duonos riekele, kurią gardu mirkyti į padažą. (...daugiau) Valerija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų vištienos filė
250 gramų pomidorų tyrės
1 vienetas cukinijų (jaunos, nedidelės)
1 vienetas svogūnų (mažo)
50 gramų špinatų
2 šaukštai aliejaus
1/4 šaukštelio džiovintų bazilikų
1/4 šaukštelio džiovinto raudonėlio
1/4 šaukštelio maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Vištieną ir cukiniją supjaustyti kąsnio dydžio gabalėliais. Svogūną smulkiai sukapoti.
2.
Keptuvėje įkaitinti aliejų, apkepti vištienos gabaliukus iš visų pusių. Sudėti svogūną ir cukiniją ir pakepinti dar kelias minutes, kol suminkštės.
3.
Viską pagardinti prieskoniais, supilti trintus pomidorus, pagal skonį pagardinti druska ir patroškinti nedidelėje kaitroje, kol vištiena pilnai išsitroškins.
4.
Troškinį nuimti nuo kaitros ir įmaišyti špinatus. Skanaus!
AUTORIUS: Valerija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital