Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 kilogramas
kreminės varškės
400 gramų
kondensuoto pieno, saldinto
300 gramų
sausainių
4 vienetai
kiaušinių
70 gramų
sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Varškę, kiaušinius, kondensuotą pieną gerai išmaišyti.
2.
Sausainius susmulkinti iki miltų, sviestą ištirpinti. Sausainius sumaišyti su sviestu ir padalinti į dvi dalis. Į torto formą, išklotą kepimo popieriumi, sudėti 1 dalį sausainių su sviestu ir išlyginti. Tada sudėti varškės masę, o ant viršaus užberti likusius sausainius ir išlyginti paviršių.