Greitas uogų šerbetas

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Greitas uogų šerbetas
Autorius apie receptą: Labai paprastai pagaminamas uogų šerbetas su akvafaba. Ledai išeina puikios konsistencijos, tikrai rekomenduoju išbandyti! Labai paprastai pagaminamas uogų šerbetas su akvafaba. Ledai išeina puikios konsistencijos, tikrai rekomenduoju išbandyti! Rima, Wise Taste
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų šaldytų uogų (arba vaisių)
100 mililitrų akvafabos
80 gramų cukraus (apytikriai)
20 gramų imbiero
1 šaukštas citrinų sulčių
0.5 šaukštelio malto cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Akvafabą išplakame iki korėtos konsistencijos. Tuomet po šaukštą beriame cukraus ir toliau plakame, kol masė pasidarys visiškai balta ir taps lyg gerai išplaktas kiaušinio baltymas.
2.
Šaldytas uogas ir imbierą sutriname trintuvu ir sumaišome su išplakta akvafaba.
3.
Įpilame citrinos sulčių, suberiame cinamoną, išmaišome. Masę perkeliame į indą ir dedame į šaldymo kamerą kelioms valandoms.
Patarimai:
Cukraus kiekis priklauso nuo naudojamų uogų ar vaisių saldumo. Jeigu naudosite mangus, bananus, dėkite mažiau cukraus, nes jie ir taip saldūs.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital