Greitas trupininis obuolių pyragas

AUTORIUS:
Larisa
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 75)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 75)
Trupininis obuolių pyragas
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labiausiai mėgstu trupininius pyragus. Juos kepu visokius - ir su uogomis, ir su varške, o rudenį dažniausiai su obuoliais. Labai skanu su stikline pieno ar puodeliu arbatos. Jeigu Labiausiai mėgstu trupininius pyragus. Juos kepu visokius - ir su uogomis, ir su varške, o rudenį dažniausiai su obuoliais. Labai skanu su stikline pieno ar puodeliu arbatos. Jeigu norisi paįvairinti, į obuolių įdarą dar labai tinka įberti saują razinų ar pasmulkintų džiovintų abrikosų. (...daugiau) Larisa
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Tešlai:
400 gramų miltų
200 gramų sviesto
180 gramų rudojo cukraus
1 vienetas kiaušinių
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis cinamono
Įdarui:
4 vienetai obuolių
1 vienetas citrinų
2 šaukšteliai rudojo cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Tešlai sumaišyti visus sausus produktus, įmušti kiaušinį ir sudėti gabaliukais pjaustytą kambario temperatūros sviestą. Tešlą maigyti rankomis, kol susiformuos trupiniai.
2.
Obuolius supjaustyti plonomis skiltelėmis (jei obuolių odelės kietokos, jas galite nulupti). Obuolius apšlakstyti citrinų sultimis ir pamaišyti.
3.
Pusę tešlos sudėti į kepimo formą, rankomis suspausti suformuojant pagrindą. Ant viršaus sluoksniuoti obuolių skilteles, kiekvieną sluoksnį pabarstant trupučiu cukraus. Likusią tešlą sutrupinti (arba užtarkuoti per burokinę tarką) ant viršaus.
4.
Pyragą kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 45 minutes, kol viršus gražiai paruduos.
AUTORIUS: Larisa
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Adriana
2019-09-28 20:34
Labai skanus obuolių pyragas!!!Pats skaniausias!!!! ATSAKYTI
jolita
2019-09-13 15:22
pagal sio puslapio receptus esu daug ka gaminus, bet daznai susiduriu su neaiskumais, kaip pvz dabar siame recepte neaisku teslos apatine dali iskociot ar ne, tiesiog det tesla i skarda ir kept? is paveikslelio matau, kad apatine dalis iskociota kaip ir, o virsutine "pabarstyta"? norisi konkretumo :) ATSAKYTI
Ana
2019-09-15 15:19
Jolita, galite pagrindą kočioti, bet iš visada darau taip - sutrupinu į formą, o tada spausdama rankomis suformuoju pagrindą. Būna paprasčiau ir greičiau negu kočioti :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
kalėdų patiekalai
kūčių patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital