Greitas trupininis obuolių pyragas

AUTORIUS:
Larisa
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 263)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 263)
Trupininis obuolių pyragas
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labiausiai mėgstu trupininius pyragus. Juos kepu visokius - ir su uogomis, ir su varške, o rudenį dažniausiai su obuoliais. Labai skanu su stikline pieno ar puodeliu arbatos. Jeigu Labiausiai mėgstu trupininius pyragus. Juos kepu visokius - ir su uogomis, ir su varške, o rudenį dažniausiai su obuoliais. Labai skanu su stikline pieno ar puodeliu arbatos. Jeigu norisi paįvairinti, į obuolių įdarą dar labai tinka įberti saują razinų ar pasmulkintų džiovintų abrikosų. (...daugiau) Larisa
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Tešlai:
400 gramų miltų
200 gramų sviesto
180 gramų rudojo cukraus
1 vienetas kiaušinių
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis cinamono
Įdarui:
4 vienetai obuolių
1 vienetas citrinų
2 šaukšteliai rudojo cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Tešlai sumaišyti visus sausus produktus, įmušti kiaušinį ir sudėti gabaliukais pjaustytą kambario temperatūros sviestą. Tešlą maigyti rankomis, kol susiformuos trupiniai.
2.
Obuolius supjaustyti plonomis skiltelėmis (jei obuolių odelės kietokos, jas galite nulupti). Obuolius apšlakstyti citrinų sultimis ir pamaišyti.
3.
Pusę tešlos sudėti į kepimo formą, rankomis suspausti suformuojant pagrindą. Ant viršaus sluoksniuoti obuolių skilteles, kiekvieną sluoksnį pabarstant trupučiu cukraus. Likusią tešlą sutrupinti (arba užtarkuoti per burokinę tarką) ant viršaus.
4.
Pyragą kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 45 minutes, kol viršus gražiai paruduos.
Patarimai:
Pyragui naudoju standartinę maždaug 32*42 cm skardą.
AUTORIUS: Larisa
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (32)
Laura
2023-10-15 22:13
Labai gerai, i obuolius įdėti plakto kiaušinio kelis baltymus. Gaunasi obuoliu gera konsistensija. ATSAKYTI
Dalia
2023-10-15 16:09
AČIŪ UŽ RECEPTĄ, LABAI SKANUS, GAIVUS, MINKŠTAS PYRAGAS ATSAKYTI
Loreta
2023-10-09 14:46
Į trupininę tešlą nereikia kepimo miltelių. ATSAKYTI
Vijoleta
2023-09-24 21:17
Tikrai vieno kiaušinio yra mažai,dedu 3 kiaušinius,miltų 320g ir cukraus 160.Obuoliai antaniniai ir visai gana to cukraus,nors mėgstu saldžiai. ATSAKYTI
Egle
2023-03-19 10:54
Sveiki. Dejau tesla rutuliukais I kamera koki 10 min. Tesla tarkavau ir gavosi tiktras trupininis pyragas. Tik idara daryciau kitaip ,labiau tiktu uogiene . Aciu uz recepta ATSAKYTI
Daiva
2023-02-24 14:55
Man gavosi kitoks nei nuotraukoje parodyta,tie trupiniai gavosi kaip smėlis,jie nesulipo.Viska dariau kaip parašyta. ATSAKYTI
I
2022-10-10 12:31
Pakeičiau receptą įdedama keletą šaukštų kakavos. Išeina super ATSAKYTI
River
2022-10-01 21:36
Pats mėgstamiausiais šeimos desertas. Naudoju nedidelę ovalo formos skardą, visada nulupu obuolių žieveles. Valgom dar karštą su vaniliniais ledais. Taip pat vietoj obuolių kartais naudojame uogienę ar šiaip uogas, irgi išeina super. ATSAKYTI
patricija
2022-09-29 19:56
va pasoviau i orkaite. lauksim rezultatu. Gaminimas teslos uzema TIK 20 - 15 min, labai paprastas receptas, tikriausiai kad ir begalo skanus ATSAKYTI
Kamile
2022-07-10 16:41
Pats skaniausias pyragas,kepu jau daug kartu ATSAKYTI
Violeta
2021-10-15 23:47
Tokio dydžio skarda,kaip nurodyta, (32x42) tikrai per didelė! Dėjau nurodytus kiekius, tai dugnas vos užsipildė. Viršaus trupiniams dar pasidariau iš pusės normos. ATSAKYTI
Luknė
2021-09-23 15:40
Kodėl tokia didelė turi būti skarda, mes turime tiktai 24 cm ATSAKYTI
Sofija
2021-09-05 11:58
O galima nelupti jai yra ir kieta skūrelė obuolio?
ATSAKYTI
Ieva
2022-10-10 12:30
Tada ne tokia maloni įdarėlio tekstūra bus. Bet šiaip tai galima. ATSAKYTI
Sofija
2021-09-05 11:57
Labai skanus, bet dar siūlau biški cinamono į įdarą. O ar galima nulupti obuolius, jai ir nekieta skūrelė? ATSAKYTI
Agne
2021-09-06 10:06
Žinoma, kodėl gi ne? aš visad nulupu. ATSAKYTI
Viktorija
2021-01-16 14:15
Visada kepu tik šį pyragą! Valgome dar karšta su ledais.. Tobula! ATSAKYTI
Kepeja
2020-12-11 16:02
Skanus, paprastas ir greitas;) ATSAKYTI
Renata
2020-12-05 22:14
Pyragas gavosi skanus, smėliškai trupininis burnoje, bet formą išlaiko ir atsipjovus visas nesusitrupa, išlaiko savo formą. Aš kitą kartą dėčiau mažiau cukraus. Bet pastaba, kad gaminami su obuokiene, tad gal dėl to man buvo saldokas. ATSAKYTI
Smaliziukexx
2020-11-25 20:38
Labai skanus pyragas! Rekomendacija - prieš kepant nusipirkt ledų, kad galėtumėt kartu skanauti! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital