Greitas tortas su uogomis ir varškės bei kondensuoto pieno kremu

AUTORIUS:
Simona
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Greitas tortas su uogomis ir varškės bei kondensuoto pieno kremu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Pagrindui:
225 g sausainių
100 g sviesto, tirpinto
100 g riešutų
Įdarui:
500 g maskarponės
1 indelis (385 g) kondensuoto pieno
1 v. š. medaus
250 g plakamosios grietinėlės
3 v š. želatinos
Įvairių uogų (mėlynių, braškių, aviečių)
PARUOŠIMO BŪDAS:

Mėgstamus riešutus pakepinti sausoje keptuvėje ir gana grubiai susmulkinti. Sausainius sutrinti elektriniu smulkintuvu iki smulkučių trupinukų. Sumaišyti kartu su riešutais ir užpilti tirpintu sviestu. Gautą masę sudėti į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą (24 cm skersmens) ir suformuoti pagrindą bei neaukštus kraštelius. Dėti į šaldytuvą ir pasiruošti įdarą.
Įdarui grietinėlę išplakti iki standžių putų. Išmaišyti maskarponę, kondensuotą pieną ir medų. Įmaišyti išplaktą grietinėlę ir supilti vandenyje išbrinkintą bei po to ištirpintą želatiną. Paruoštą įdarą supilti į kepimo formą ant sausainių pagrindo ir uogų, pabarstyti cinamonu ir dėti į šaldytuvą 3 valandoms. Skanaus:)

AUTORIUS: Simona
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Genute
2016-03-25 14:42
Skanu,bet pavadinima reikia rasyti lietuviskai.Tai SURIO TORTAS. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
helovinas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital