Greitas Tiramisu su vyšniomis (be kiaušinių)

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 7
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Greitas Tiramisu su vyšniomis (be kiaušinių)
Greitas Tiramisu su vyšniomis (be kiaušinių)
Greitas Tiramisu su vyšniomis (be kiaušinių)
Greitas Tiramisu su vyšniomis (be kiaušinių)
Greitas Tiramisu su vyšniomis (be kiaušinių)
Autorius apie receptą: Tiramisu man yra vienas iš tų desertą, kai valgant galvoju na kodėl jo nepasigaminu dažniau? Juk taip skanu, kad norisi dar ir dar. Mėgstu ir tradicinį tiramisu pabarstytą kakavą, Tiramisu man yra vienas iš tų desertą, kai valgant galvoju na kodėl jo nepasigaminu dažniau? Juk taip skanu, kad norisi dar ir dar. Mėgstu ir tradicinį tiramisu pabarstytą kakavą, bet kai aplink tiek uogų šįkart ruošiu su vyšniomis. Vyšnia - tikrai stipraus skonio uoga ir jos su niekuo nesumaišysi, tiramisui tikrai suteikia daugiau charakterio.
Užtruksite gaminat apie 20 min + laikas, kol desertas ilsėsis šaldytuve.
(...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 7
500 gramų maskarponės sūrio
250 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
250 gramų biskvitinių pirštelių
1 stiklinė vyšnių
150 mililitrų kavos (stiprios, paruoštos)
5 šaukštai cukraus (+1 šaukšto vyšnioms pabarstyti)
30 gramų šokolado
7 vienetai trešnių (nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Iš vyšnių išspaudžiame kauliukus ir apibarstome uogas cukrumi.
2.
Maskarponę sumaišome su cukrumi.
3.
Grietinėlę išplakame iki standžių putų. Atsargiai įmaišome į maskarponės masę.
4.
Pasiruošiame vieną didesnį indą, arba 7 stiklinaites, kur gaminsime desertą.
5.
Damų pirštelius merkiamecpoc vieną kelioms sekundėms į ataušusią kavą ir klojame sluoksniu į indą. Tepame maskarponės kremo.
6.
Nuo vyšnių nupilame susidariusį skystį ir sausas vyšnias dėliojame ant sūrio kremo. Ant viršaus vėl dedame kavoje pamirkytus sausainius, Klojame maskarponės sluoksnį.
7.
Desertą dedame bent 4 – 6 val į šaldytuvą, kad skoniai susidraugautų. Šokoladą sutarkuojame. Juo pabarstome tiramisu viršų, puošiame trešnėmis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital