Greitas tinginių "Napoleonas"

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Greitas tinginių "Napoleonas"
Greitas tinginių "Napoleonas"
Greitas tinginių "Napoleonas"
Autorius apie receptą: Jeigu reikėtų pasakyti, koks saldėsis mūsų namuose pats mėgstamiausias, tai net nemirksėdama atsakyčiau - "Napoleonas". Esu išbandžiusi kelis variantus, bet šis, Jeigu reikėtų pasakyti, koks saldėsis mūsų namuose pats mėgstamiausias, tai net nemirksėdama atsakyčiau - "Napoleonas". Esu išbandžiusi kelis variantus, bet šis, pasakytas mano tetos A., yra pats pačiausias. Aišku, iki tikrojo torto jam toli gražu dar, bet tinginiukams pats tas. Jei tik namuose turite sluoksniuotos bemielės tešlos, tai jums niekas nebaisu ir svečiai neliks be deserto. Kremas pakankamai riebus, bet man jis puikiai čia tinka, o ir graikiniai riešutai puikiai papildo šio torto skonį. (...daugiau) Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 kilogramas sluoksniuotos tešlos (naudojau bemielę)
397 gramai kondensuoto pieno, saldinto
300 gramų graikinių riešutų
250 gramų sviesto (kambario temperatūros)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Sluoksniuotą tešlą pakočiojame, kad būtų plona. Iš tešlos išpjauname lakštus, kokio dydžio skarda bus. Man pavyko trys dideli lakštai.
2.
Lakštus dedame į kepimo popieriumi išklotą skardą, kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 10 - 12 minučių, kol iškils ir apskrus. Paliekame atvėsti.
3.
Riešutus smulkiai sukapojame.
4.
Sviestą išsukame su kondensuotu pienu.
5.
Į lėkštę dedame pirmą tešlos lakštą, užtepame kremo, išlyginame paviršių, beriame riešutų. Dedame antrą lakštą ir t.t. Viršutinis sluoksnis turi būti kremo ir riešutų.
6.
Dedame į šaldytuvą porai valandų, kad sustingtų.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital