Greitas šokoladinis braunis su varške ir bananais

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
Šokoladinis braunis (pyragas) su varške ir bananais
Autorius apie receptą: Kvapnus, skanus desertukas. Mano šeimynai patiko. Kvapnus, skanus desertukas. Mano šeimynai patiko. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Tešlai:
150 gramų juodojo šokolado
2 vienetai kiaušinių (didelių)
80 gramų sviesto
50 gramų miltų
3 šaukštai cukraus
1 šaukštas kakavos
šiek tiek druskos
Varškės įdarui:
150 gramų varškės
1 vienetas bananų (gerai sunokusio)
1 vienetas kiaušinių
1 šaukštas cukraus
šiek tiek vanilės aromato
Glajui:
40 gramų šokolado
20 mililitrų grietinėlės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Šokoladą ištirpinti su sviestu, palikti šiek tiek atvėsti. Kiaušinius išplakti su cukrumi, supilti šokoladą su sviestu, įberti druskos ir gerai išmaišyti. Suberti miltus su kakava ir išplakti iki vientisos masės.
2.
Varškės sluoksniui bananą sutrinti, sudėti varškę, cukrų, vanilę, įmušti kiaušinį ir viską gerai išplakti.
3.
Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi, supilti braunio tešlą, ant jos - varškės masę ir šakute pamaišyti. Pyragui kepti naudojau 20x20 centimetrų formą.
4.
Kepti 175 - 180 C laipsnių orkaitėje apie 30 - 35 minutes. Ar iškepė patikrinti mediniu smeigtuku.
5.
Garų vonelėje ištirpinti šokoladą ir sumaišyti su grietinėle. Šiuo glajumi galite aplieti atvėsusį pyragą.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (10)
Miglė
2022-10-29 16:14
Neskanu... :) Nežinau, kaip ten kažkas dar mažiau cukraus dėjo negu recepte, jeigu jo ir taip beveik nesideda, vos pabarstyta. Taip ir galvojau, kad bus nesaldu, bet iš komentarų nusprendžiau palikt cukraus kiekį tokį, koks recepte, nes gi kažkas dar mažiau dėjo :D :D Pyrago abiejuose sluoksniuose tikrai trūksta cukraus, nes visiškai nesaldu. Varškės sluoksnio neišgelbėjo net pernokę bananai.
Šokoladinis sluoksnis gavosi ne šlapias, gal kažkas link sausainio.
Gal ir nieko tas pyragas būtų, jeigu ne cukraus stygius. Dabar tik kartumas ir rūgštumas nuo juodo šokolado jaučiasi. ATSAKYTI
Dalia
2023-05-06 10:09
Taigi cukraus dėkit kiek norit, o kad sausas tai perkepėt ATSAKYTI
Rasa
2022-01-10 16:20
kepimo miltelių nereikia? ATSAKYTI
Brigita
2021-01-06 23:58
Gavosi puikus,dregnas sokoladinis pyragas. Rekomenduoju! As i krema vietoj varskes dejau 200 g kreminio surio ir dvi smulkiai pjaustytas nuluptas kriauses. O i sokoladine tesla dar idejau sauksteli tirpios kavos. Niam! ATSAKYTI
Agne
2019-02-02 15:51
Labai puikus pyragas!! Tik nedejau banano, ir varskes naudojau 250g, tikras gardumelis :) ATSAKYTI
Improvizuojam
2018-11-05 20:37
Maziau cukraus, daugiau varskes, ir be banano :) kavos puodelis, saldytos vysnios ir siek tiek kondensuoto pieno :) ATSAKYTI
Rasa
2018-10-26 15:00
Truputuka savaip padariau-rikota vietoj paprastos varškės, vietoj paprastų miltų- spelta. Ir tik 2 šaukštai rudo cukraus. Saldumo pakako. Geras. Skanu :) ATSAKYTI
Eksperimentas
2018-02-28 18:39
Pirma karta viskas iskepe, si karta dedu 100g daugiau varskes :) kad butu tobulas ryto pyragas ;) paziuresiu ar pavyks :) ATSAKYTI
Gintare
2018-02-05 20:36
O ar iskepa varske? ATSAKYTI
Auksė
2018-02-06 12:26
Tikrai iškepa, labai skanius pyragiukas pavyko pagal šį receptą :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital