Greitas sluoksniuotos tešlos pyragas su vištiena

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Greitas sluoksniuotos tešlos pyragas su vištiena
Greitas sluoksniuotos tešlos pyragas su vištiena
Greitas sluoksniuotos tešlos pyragas su vištiena
Greitas sluoksniuotos tešlos pyragas su vištiena
Autorius apie receptą: Galvojau tikrai spėsiu nufotografuot rezultatą dienos šviesoj, bet deja... Greičiau tas pavasaris - bus nuotraukos "skanesnės". O šiandien pas mus pyragas su vištiena. Jeigu Galvojau tikrai spėsiu nufotografuot rezultatą dienos šviesoj, bet deja... Greičiau tas pavasaris - bus nuotraukos "skanesnės". O šiandien pas mus pyragas su vištiena. Jeigu patiekalo pavadinime yra žodis "pyragas", tai sėkmė vaikų akyse garantuota - valgėm visi. (...daugiau) Viktorija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
4 lakštai bemielės sluoksniuotos tešlos (2 pakeliai po 500 g)
700 gramų vištienos krūtinėlės
250 mililitrų grietinėlės (riebios)
150 gramų čederio sūrio (tarkuoto)
3 vienetai paprikos (skirtingų spalvų)
1 vienetas kiaušinių
2 vienetai svogūnų
4 šaukštai pomidorų pastos
pagal skonį marinuotų pievagrybių
pagal skonį prieskonių vištienai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Vištieną išverdame, atvėsiname ir suplėšome šakutėmis.
2.
Sūrį sutarkuojame.
3.
Svogūnus susmulkiname juostelėmis ir apkepiname keptuvėje. Susmulkiname paprikas ir beriame jas prie svogūnų, vis pamaišant kepiname, kol pradeda minkštėti. Į keptuvę sudedame smulkintą vištieną, pomidorų pastą.
4.
Į keturias dalis perpjauname pievagrybius, sudedame į keptuvę, pagardiname mėgstamais prieskoniais, gerai išmaišome.
5.
Užpilame grietinėlę, uždengiame dangčiu ir bent 20 minučių troškiname.
6.
Į stiklinį indą dengiame 2 sluoksniuotos tešlos lakštus, juos sujungiame ir ištempiame taip, kad dengtų kepimo indo sieneles. Sudedame paruoštą įdarą.
7.
Ant viršaus uždengiame likusius lakštus, kuriuos gerai užtvirtiname.
8.
Išplakame kiaušinį ir jo plakiniu ištepame viršų.
9.
Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių ir kepame 20 minučių, tuomet apibarstome tarkuotu sūriu ir dar kepame apie 30 minučių.
Patarimai:
Naudotas 25x35cm kepimo indas.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital