Greitas sluoksniuotos tešlos pyragas su lašiša ir porais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Greitas sluoksniuotos tešlos pyragas su lašiša ir porais
Greitas sluoksniuotos tešlos pyragas su lašiša ir porais
Greitas sluoksniuotos tešlos pyragas su lašiša ir porais
Greitas sluoksniuotos tešlos pyragas su lašiša ir porais
Autorius apie receptą: Šiuo metu gamta mus lepina nuostabiu oru. Tokius kepsnius mėgstu serviruoti, kai turiu svečių iš visų pasaulio šalių – dažniausiai visi mėgsta lašišą, o šitaip paruošta Šiuo metu gamta mus lepina nuostabiu oru. Tokius kepsnius mėgstu serviruoti, kai turiu svečių iš visų pasaulio šalių – dažniausiai visi mėgsta lašišą, o šitaip paruošta ji ne tik lieka sultinga ir gardi, bet ir atrodo nepakartojamai. (...daugiau) Dangira, DuokDruskos.com
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų lašišų filė be odos
1 lapas sluoksniuotos tešlos
2 vienetai poro
1 šaukštas grietinės
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
Aptepimui:
1 vienetas kiaušinių
Pabarstymui:
šiek tiek sezamo sėklų (nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Porus supjaustykite griežinėliais ir virkite apie 5 minutes pasūdytame vadenyje, kol šie suminkštės. Nupilkite juos į kiaurasamtį ir perplaukite šaltu vandeniu, kad greičiau atvėstų. Rankomis, kuo sausiau, nuspauskite nuo porų vandenį, dėkite juos į dubenėlį ir sumaišykite su grietine. Pagardinkite druska ir pipirais.
2.
Sluoksniuotą tešlą išvyniokite tiesiai ant kepimo skardos. Į vidurį dėkite lašišos gabalą ir užtepkite porų mišiniu. Tešlos kraštus įpjaukite juostelėmi, užlenkiant po vieną dalelę iš vienos ir iš kitos pusės supinkite pynę. Patepkite plaktu kiaušiniu ir jei norite paberkite sezamo sėklomis (nebūtina, bet man šitaip gražiau atrodo).
3.
Kepkite iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 - 25 minutes, kol tešla gražiai paruduos. Mėgaukitės karštu, kambario temperatūros ar net visai šaltu su žaliomis salotomis.
Daugiau skanių ir patikrintų receptų galite rasti Dangiros knygoje "Prancūzijos virtuvė"
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (3)
Komedija
2017-12-19 14:08
Virti porus? 5 min? :D Jo iš viso virti nereikia - jis sumikštės bekepant. Nerašykit, jei nelabai suprantat - kuo mažiau apdorotos daržovės, tuo skaniau, nebūtina košę visada daryti ;) ATSAKYTI
Ieva
2017-12-19 14:59
Kiekvienam savaip tikriausiai patinka. Apvirti porai kepami išsaugo daugiau drėgmės ir neišsausėja, todėl apvirti šiame recepte juos tikrai labai tinka. ATSAKYTI
Alms
2019-02-14 14:16
Super receptas!!!
ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital