Autorius apie receptą:
Labai skanus ir akimirksniu pagaminamas, o be to ir tikrai nebrangus desertas. Jeigu norisi, galima papildomai pridėti prieskonių, pvz. cinamono, bet man labai skanu ir taip.
Labai skanus ir akimirksniu pagaminamas, o be to ir tikrai nebrangus desertas. Jeigu norisi, galima papildomai pridėti prieskonių, pvz. cinamono, bet man labai skanu ir taip.
Jurgita
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
200 gramų
saulėgrąžų
2 šaukštai
medaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Saulėgrąžas apkepiname sausoje keptuvėje, kol šiek tiek apskrus. Dedame medaus ir maišome, kol tolygiai pasiskirstys.
2.
Šiek tiek atvėsiname ir su šaukšteliu dedame į popierines formeles.
Pagaminau si skanesta siandien Kucioms , na jau tikrai nuostabus receptukas , aciu labai , amo seimynai labai patiko irgi
ATSAKYTI
Jurga
2018-11-25 14:07
Tas medus paskui sutvirtėja kaip karamelė? Ar vis dėlto turi to minkštumo?
ATSAKYTI
Rita
2018-11-25 17:32
Labai nuo medaus priklauso, bet itin traškūs neturėtų būti :)
ATSAKYTI
Mama
2018-11-21 18:25
O nebandėt saulėgrąžų nuplauti, numirkyti ir verdančiu vandeniu perlieti?
Butumete pamate koks brudas nusiplauna ;)
ATSAKYTI
Živilė
2017-03-19 19:31
Medų dėti į keptuvę ir maišyti?
ATSAKYTI
Ausra
2017-03-20 19:55
Man irgi idomu kaip cia su tuo medumi...
ATSAKYTI
Roma
2017-03-21 09:07
Na taip, medų dėti ant saulėgrąžų, jis patirps ir aplipins visas saulėgrąžas. Man medus reikėjo truputį daugiau negu dviejų šaukštų, bet labai skaniai pavyko :)
ATSAKYTI
Lina
2023-11-23 16:49
Keptas medus yra nuodingas.
ATSAKYTI
Ula
2017-03-16 17:27
Tikrai skanu ir gražiai atrodo ant stalo, ir gana sveika, vaikams patinka
ATSAKYTI